Saveta Bogdan, clipe de coșmar din cauza unui șofer de taxi. Ce a pățit artista: „Nu am dormit toată noaptea din cauza asta”
Data actualizării:
Data publicării:
Saveta Bogdan a avut probleme serioase din cauza unui șofer de taxi. Artista de muzică populară a povestit prin ce a fost nevoită să treacă.

Saveta Bogdan a trecut prin clipe de coșmar, după ce a fost jefuită în plină zi de un șofer de taxi. Deși a încercat să dea de el și chiar să fugă după mașina în care se afla, bărbatul s-a făcut nevăzut. Artista a apelat la ajutorul polițiștilor pentru a-l găsi pe hoț, însă fără succes.

Saveta Bogdan, clipe de coșmar din cauza unui șofer de taxi. Ce a pățit artista: „Nu am dormit toată noaptea din cauza asta”

Saveta Bogdan a comandat un taxi pentru a merge la un post de televiziune. După ce a urcat în mașină, artista a observat că nu avea baterie la telefonul mobil și l-a rugat pe șofer să-i bage telefonul la încercat. Zis și făcut, însă, când a ajuns la destinație, bărbatul nu i-a mai înapoiat telefonul mobil. Când a realizat, artista a încercat să alerge după mașină, însă a fost în zadar, șoferul plecase.

Te-ar putea interesa și: Cum s-a cunoscut Saveta Bogdan cu iubitul avocat. Cei doi sunt împreună de mai mult timp: „Îmi aduce brațe de trandafiri”

Saveta Bogdan a avut un telefon mai vechi și a încercat să-l sune pe șofer să-i înapoieze telefonul. Acesta nu a răspuns, iar artista a fost nevoită să apeleze la ajutorul polițiștilor pentru a-și putea recupera telefonul. Cântăreața de muzică populară a mărturisit că nu a reușit să se odihnească deloc după ce a trecut prin această situație neplăcută.

„Mergeam la un post de televiziune și mi-am făcut comandă de un taxi. Eu între timp vorbeam cu șoferul, zic că ajung mai repede și să îmi încarc telefonul. Mi l-a băgat, eu m-am dat jos. Am fugit după el să îmi dea telefonul. Am fugit după mașină să îmi iau telefonul înapoi. L-am sunat, dar nu a răspuns. M-am necăjit foarte tare, nu am dormit toată noaptea și ieri dimineață am fost la poliție.

Nu mi-am recuperat telefonul și nici nu mi-am cumpărat altul. Am avut un telefon de vreo 7 ani. M-am dus, mi-am luat o cartelă și am băgat cartela aia. Am salvat ceva din numere, dar sunt necăjită că nu mai am agenda”, a declarat Saveta Bogdan, la Star Matinal, de pe Antena Stars.

Te-ar putea interesa și: De ce a refuzat Saveta Bogdan să se căsătorească cu iubitul avocat. Artista a dezvăluit motivul pentru care nu a vrut să facă pasul cel mare: „A vrut de mai multe ori să mă mărit cu el”

„Am mai pățit lucruri de genul acesta”

Nu este pentru prima dată când artistei i s-a furat telefonul mobi. În urmă cu câțiva ani, Saveta Bogdan a trecut printr-o experință similară, chiar în noaptea de Revelion. Artista și-a lăsat geanta într-o cabină, iar când s-a întors, telefonul mobil a fost de negăsit.

„Am mai pățit lucruri de genul acesta. În urmă cu câțiva ani, la un Revelion am lăsat geanta într-o cabină, iar când am venit nu am mai găsit telefonul”, a mai declarat Saveta Bogdan.

Te-ar putea interesa și: „Dacă lumea vorbește, să vorbească, că gura e slobodă”. Saveta Bogdan, după ce Eva Măruță a fost criticată în mediul online pentru rolul din „Tati part-time”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Captură video: YouTube/ theXclusive. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Mama Andreei Tonciu, deranjată de acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei: „A exagerat când a spus asta”

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Carmen de la Sălciua, captură video Youtube, Povesti de Film, cu Mara Banica

Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Mihai Mitoșeru, foto Facebook

Mihai Mitoșeru, iubește din nou: „ Am cunoscut o fată extraordinară! Păcat că...”

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube, Catalin Maruta

Adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf nu-l vizitează pe Bebeto: „Mă doare foarte tare, pentru că eu l-am crescut, nu Anamaria”

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

Captură video: YouTube/La Măruță. Captură video: Instagram/Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”




pixel