Saveta Bogdan, CRIZĂ de nervi. Ce a pățit interpreta de muzică populară: ''Îmi era frică să nu mă strângă cineva de gât”
Data publicării:
Saveta Bogdan nu s-a mai putut abține și a răbufnit, după ce a fost pusă într-o situație complet neașteptată. 

Saveta Bogdan este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară. Recent, artista a avut o criză de nervi, după ce a vrut să cumpere jaluzele. Prețul lor a crescut considerabil față de cel inițial, lucru care a enervat-o la maxim pe artistă. 

Saveta Bogdan a declarat că a vrut să-și achiziționeze jaluzele, iar atunci când trebuiau să fie livrate prețul lor a crescut considerabil. 

''Luni am trecut prin Bucur Obor, în partea dreaptă, spre piață. Am vrut să iau niște jaluzele mici, la bucătărie, pentru că mi s-au stricat celelalte. Mă duc acolo, i-am arătat ce vreau...A zis că mă costă, în total, 200 și ceva de lei. Zice: ''Mâine vin băieții, să vi le pună''. Marți, la ora 10, ieri... La ora 10, ieri...La ora 10 au venit doi băieți, au zis: ''Doamnă, am venit să măsurăm dimensiunile''. Zic: ''Unde sunt jaluzelele, nu le-ati adus?''. Îmi era și frică pentru că am deschis, să nu vină cineva să mă strângă de gât. Au zis: ''Doamna, va rog sa ne dati arvuna la jaluzelele acestea, si venim sa vi le aducem'', a declarat Saveta Bogdan în exclusivitate la Antena Stars, notează spynews.ro

Saveta Bogdan: 'Îmi era frică să nu mă strângă cineva de gât”

Saveta Bogdan a precizat că nu s-a mai putut abține și a avut o criză de nervi în fața livratorilor. Aceasta s-a speriat, crezând că aceștia vor reacționa urât.

''Îmi era și frică pentru că am deschis, să nu vină cineva să mă strângă de gât. Au zis: ''Doamna, va rog sa ne dati arvuna la jaluzelele acestea, si venim sa vi le aducem. Astăzi, mă sună o doamnă și zice: Doamnă, uite, am vorbit și cu colegii, și cu toți, vă costă 320 lei'', Trebuia să zică de la început că deplasarea se plătește'', a declarat Saveta Bogdan în exclusivitate la Antena Stars.

Saveta Bogdan, SPERIATĂ de război

Interpreta de muzică populară, Saveta Bogdan, și-a exprimat teama, vis-a-vis de războiul din Ucraina. Artista este îngrijorată că acest conflict s-ar putea extinde și în țara noastră și tot ce i-a rămas este doar să se roage.

„Sunt foarte fricoasă și îmi e foarte frică. Nu mi-am putut închipui că în secolul ăsta o să mai fie războaie. Nu le-a mai ajuns gripa aia care a fost. Acum vine războiul și acum îmi e frică să nu vină și la noi. Fata mea din America îmi spune „mamă, ia-ți bilet de avion și vino, mamă, la mine și stai aici că la noi e liniște”, a declarat Saveta Bogdan pentru "Star News", de pe Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: jaluzele  nervi  Saveta Bogdan 


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel