Saveta Bogdan, sfat pentru Anamaria Prodan, după bătaia cu Lurențiu Reghecampf. Artista a fost victima violenței: „Păcat de copii!”
Data publicării:
Saveta Bogdan a vorbit despre conflictul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. 

Tot mai mult vedete au reacționat după bătaia dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Printre aceștia se numără și îndrăgita interpretă de muzică populară, Saveta Bogdan. Artista a recunoscut că o înțelege pe impresară, mai ales că și a trecut prin această situație în cea de-a doua căsătorie. 

Saveta Bogdan, sfat pentru Anamaria Prodan, după bătaia cu Lurențiu Reghecampf

Saveta Bogdan a ținut să îi dea un sfat părintesc Anamariei Prodan și să o încurajeze să treacă cu bine peste această perioadă delicată din viața ei. 

„Și eu am trecut prin așa ceva, am fost bătută de al doilea soț. Dar eu când a dat în mine am mers și am băgat divorț. Eu – la stânga, tu – la dreapta. În cazul meu, nu am vrut să afle gura lumii, gura satului cum s-ar zice”, și-a amintit Saveta Bogdan.

Saveta Bogdan: „Nu se poate dragoste cu forța”

Artista a povestit că, atunci când a aflat că bărbatul o înșelase cu alta, a acceptat că dragoste cu sila nu se poate și a pus punct căsniciei. 

„Eu am divorțat frumos. După ceva timp a venit la fată să o vadă. Ne-am comportat ca niște necunoscuți. Eu i-am zis: ‘du-te cu alta dacă te-ai îndrăgostit, că mă îndrăgostesc și eu. Da’ nu am voie?’ Fiecare și-a văzut de treburile lui după aceea. Nu se poate dragoste cu forța”, a mărturisit Saveta Bogdan, pentru FANATIK.

Ce sfat i-a dat artista Anamariei Prodan după episodul cu Laurențiu Reghecampf

„Eu i-aș zice să se liniștească, să înțeleagă că dragostea cu forța nu se poate, să își vadă de lucrurile ei, că nu se poate altfel. Toată lumea are probleme, dar nu sunt de acord cu bătăi în stradă, cu tot ce se petrece. Nu e frumos pentru copii… E păcat de copii.

Vă dați seama, copiii mai merg la școală, se spun tot felul. E păcat că sunt în situația asta, dar cred că Ana va trece și peste cumpăna asta. Peste un an o să și uite că s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, a completat Saveta Bogdan.

Elena Merișoreanu a intervenit în conflictul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Elena Merișoreanu a reacționat, după ce a aflat că Laurențiu Reghecampf s-a bătut cu Anamria Prodan, în plină stradă. Artista s-a declarat deranjată de atitudinea pe care a avut-o Laurențiu Reghecampf față de mama fiului său, Bebeto, în vârstă de 14 ani. Aceasta  este de păerere că, indiferent de situație, antrenorul nu trebuia să fie violent față de o femeie. 

Elena Merișoreanu a intervenit în conflictul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Elena Merișoreanu a fost bună prietenă cu mama impresarei, regretata artistă Ionela Prodan. Artista a povestit că,în momentele când impresara o îngrijea pe mama ei, Ionela Prodan, pe patul de spital, Laurențiu Reghecampf nu i-a fost alături, ci a preferat să se distreze. 

«Anamaria Prodan nu e singură, noi o apăram. Rușine să-i fie lui Reghe că a ridicat mâna asupra mamei copilului lui, rușine să-i fie! Ea a ținut, săraca de ea familia și se zbate pentru copiii ei.

Ea avea grija de mama ei, nu s-a ridicat de la spital și el, între timp, se distra. Ea habar nu avea, săraca de ea. Anamaria Prodan nu e singură, noi o apăram. Toata familia mea este lângă ea. Sunt în lacrimi că ea a pățit o așa rușine, să ridice mâna. Cum și-a putut permite să facă așa ceva. Este rușinos ce s-a întâmplat. Deocamdată, aia a stricat casa lui Ana. Ea este o familistă, este o fată extraordinară», a declarat Elena Merişoreanu la România Tv.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   Anamaria Prodan  laurentiu reghecampf  Saveta Bogdan 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel