Scandal de proporții în lumea muzicii populare, după ce familia lui Petrică Mîțu Stoian nu a permis ca numele sau chipul său să apară la comemorarea sa
Mare scandal a luat aploare în lumea muzicii populare, după ce familia lui Petrică Mîțu Stoian nu a permis ca numele sau chipul său să apară la comemorarea sa. Colegii de breaslă ai artistului au reacționat. 

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață pe 6 noiembrie 2021, într-un spital din Reșița, din cauza unui șoc traumatic. Regretatul artist apelase la un tratament cu oxigen hiperbaric pentru a scăpa de efectele pe care le-a avut infecția COVID-19 asupra sănătății lui. 

Petrică Mâțu Stoian a mers în platoul unei emisiuni fără a da semne de boală sau că ar avea problemele de sănătate care i-ar da bătăi de cap. La fel de zâmbitor și optimist așa cum îl știa toată lumea, artistul nu a lăsat să se vadă că s-ar simți rău sau ar avea probleme care îl supără. Nimeni nu și-ar fi dat seama că peste doar câteva zile, Petrică Mâțu Stoian se va stinge din viață într-un mod fulgerător. 

Scandal de proporții în lumea muzicii populare, după ce familia lui Petrică Mîțu Stoian nu a permis ca numele sau chipul său să apară la comemorarea sa

Pe data de 18 noiembrie, la Sala Palatului a avut loc un eveniment în memoria regretatului artist Petrică Mîțu Stoian. Printre invitaţi s-au numrat Raoul, Steliana Sima, Mioara Velicu, Niculina Stoican, Gelu Voicu, Emilia Ghinescu, Elisabeta Turcu sau Valentin Sanfira. 

Acum, artiștii sunt revoltați după ce familia lui Petrică Mîțu Stoian nu a permis ca numele sau imaginea acestuia să fie folosite în cadrul unei comemorări, la un an de la moartea regretatului artist.

„”Suntem pregătiți să plătim amenzi, ne împrumutăm unii de la ceilalți, și mergem mai departe iubindu-l pe acest om. Cea mai mare avere și cel mai mare câștig al meu în această seară, nici pe departe nu sunt banii pe care i-am luat, reacția publicului e mai presus de orice lege și orice sumă de bani. Te iubim și dincolo de moarte, Petrică Mîțu Stoian!”, a  declarat Raoul pentru Star Popular.

Steliana Sima, revoltată de dorința familiei lui Petrică Mîțu Stoian

„Este un bun național, nimeni nu poate să gândească faptul că Petrică Mîțu Stoian  nu va mai există că artist. Dacă cineva se gândește să se ajungă aici, cred că este pe un drum greșit, nu va reuși.

Uitați-va câtă lume s-a adunat să-l comemorăm pe bunul național Petrică Mitu Stoian. Se face mare un mare rău când ni se interzice să nu mai pronunțăm brandul Petrică Mîțu Stoian, e foarte rău pentru el”, a spus Steliana Sima.

Scandal monstru la un an de la moartea lui Petrică Mîţu Stoian

Potrivit click.ro, era cât pe ce ca spectacolul să fie oprit de surorile interpretului, care nu şi-au dat acordul să i se folosească numele. Anghel Stoian, organizatorul spectacolului,  a confirmat zvonurile apărute.

„Da, este adevărat că surorile lui nu şi-au dat acordul, probabil că vor bani mulţi. În loc să zică mulţumesc şi sărut mâna, că ele n-au lucrat cu el, eu l-am dus peste tot, pe litoral, în spectacole. Şi noi nu avem voie să-i folosim numele pe scenă şi trebuie să-i zicem doar Petre lui Petrică Mîţu Stoian. Au uitat că l-am ajutat de multe ori. Îmi pare rău că nu vine nici Constantin Enceanu şi am fost nevoiţi să-l înlocuim cu alţi artişti iubiţi de public pe care îi vedeţi pe afiş”, a mărturisit Anghel Stoian pentru click.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 22 noi 2022, 19:58

Foto Freepik

Horoscop CHINEZESC 2023. Anul Iepurelui de Apă. Previziuni pentru toate zodiile

Mihaela Bilic, foto Arhiva Personală

Ce mănâncă Mihaela Bilic de Crăciun. Trucurile celebrului nutriționist: „Răsfățul suprem este salata de boeuf, de care nu mă pot sătura”

Sfantul Andrei, foto creștinortodox.ro

Sfântul Andrei. Tradiții și obiceiuri. Ce trebuie să faci pe 30 noiembrie 2022

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

„Minte că are un copil cu Smiley”. Acuzațiile șocante primite de Gina Pistol. Cum a reacționat prezentatoarea

Lidia Fecioru, captură video Youtube/ Ilinca Vandici

Ceaiul care te ajută să nu mai mergi des la toaletă. Lidia Fecioru: "Rezultatele se văd după două luni"

Andreea Bălan, Dana Budeanu/ captură video Youtube, Instagram

Dana Budeanu o face praf pe Andreea Bălan: „Copiii vor cere despăgubiri la 18 ani” / VIDEO

Florin Piersic Jr./ Florin Piersic. Foto Instagram

Florin Piersic și fiul său nu mai „comunică”. Gestul care a dus la ruptura dintre cei doi: „El a venit și a făcut cumva bășcălie. M-a șocat gestul”

Sursa foto: Andreea Esca, Instagram

Andreea Esca, îndrăgostită de fiul unui actor celebru: „Primul iubit nu se uită niciodată. M-a iubit ani la rând”

Cristina Demetrescu, captură Video PRO TV

Horoscop DECEMBRIE 2022. Cristina Demetrescu: „Este momentul adevărului”. Zodiile norocoase ale lunii

Carmen Harra, Foto Facebook

Carmen Harra, avertisment pentru 2023: „Ăștia sunt anii fatidici. Biblia mereu vorbește de perioada aceea de 7 ani în care oamenii suferă de boli, de sărăcie, de foamete”

Dan Negru și Fuego, Kanal D

Dan Negru, motivul pentru care Fuego îl sună mereu. Prezentatorul TV l-a dat de gol: „N-am prea zis-o, dar o zic acum, la televizor!”

Sursa foto: Andreea Bălan, Instagram

Andreea Bălan a îmbrăcat rochia de mireasă: „Sunt o mireasă frumoasă. Mie îmi place să iubesc”