Scandal între regii manelelor din România. Acuzații dure: Florin Salam l-a dat afară de la un eveniment pe Bogdan de la Ploiești
Data actualizării:
Data publicării:
O nuntă care promitea să fie o seară de neuitat în lumea manelelor s-a transformat rapid într-un adevărat scandal după ce Florin Salam l-a dat afară pe Bogdan de la Ploiești, un tânăr manelist care a deschis programul artistic cu o declarație controversată.

Începutul serii părea promițător pentru Bogdan de la Ploiești, care a preluat microfonul cu entuziasm și a început să încânte audiența. Totuși, discursul său în timpul show-ului nu a fost pe placul lui Florin Salam, supranumit „Regele” în industria muzicală a manelelor.

Bogdan de la Ploiești ar fi făcut o remarcă provocatoare la adresa lui Salam, declarând: „Ești șeful României, dar pentru mine nu ești, să moara mamă, nu ești, vă spun sincer”.

Această afirmație a stârnit imediat reacții din partea gazdei evenimentului. Florin Salam, care până atunci urmărise spectacolul din umbră, a decis să intervină ferm. Înconjurat de colaboratori, Salam a făcut semn discret nuntașilor să-l îndepărteze pe Bogdan de la Ploiești de pe scenă, provocând răcnete și un tumult neașteptat în rândul invitaților.

@ionuthd94 #fyppppppppppppppppppppppp bdlp#florinsalam #bdlp ♬ sunet original - ionut.hd

„Nu are rost să vorbească Harry Potter ăla, care strânge servețele de pe aici, ce să vorbească cu copii d-ăștia, gașca Zurli? Voi știți că vorbește Regele pe România. Ce-au avut ei, au fost pe la mine, în primul rând, știți voi… și va mai fi”, a comentat Salam, exprimându-și dezamăgirea în fața incidentului.

După izbucnirea scandalului, Bogdan de la Ploiești a transmis nemulțumirea sa pe platformele de socializare. Într-o transmisiune live pe TikTok, manelistul a acuzat comportamentul lui Salam, descris ca fiind abuziv și lipsit de respect față de colegii din breaslă. „Mie îmi era rușine de lăutarii lui și de băiatul care are grijă de el. Dacă ăsta e nesimțit… m-am ridicat în picioare și i-am făcut semn, stop! Afară într-o secundă”, a afirmat tânărul artist, în timp ce își exprima dezaprobarea față de modul în care a fost tratat.

@ionuthd94 #foryou #fyppppppppppppppppppppppp #2024 #bdlp #florinsalam ♬ sunet original - ionut.hd

Reacția lui Florin Salam nu s-a oprit aici. În continuare pe rețelele sociale, Salam a continuat să lanseze critici usturătoare la adresa lui Bogdan de la Ploiești, sugerând că acesta ar fi un „zero” fără valoare în industria muzicală. „Cine l-a ridicat? L-am ridicat eu puțin când îl trimiteam să-mi cumpere bere, suc, apă”, a adăugat Salam, subliniind încă o dată comportamentul care l-a deranjat la Bogdan de la Ploiești.

Întregul incident a stârnit un val de reacții contradictorii în mediul online, divizând fanii și criticii ambilor artiști. În ciuda momentului tensionat, nuntă a continuat sub semnul muzicii lui Florin Salam.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz

Cum să adormi în 10, 60 sau 120 de secunde când ai insomnii

Îți petreci mai mult timp încercând să adormi decât...


DC Media Group Audience

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Mihai Mitoșeru, foto Facebook

Mihai Mitoșeru, iubește din nou: „ Am cunoscut o fată extraordinară! Păcat că...”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook

Oana Lis a răbufnit: Mi-au zis că sunt o nenorocită care o să-l lase pe Vio la greu! Acum îmi spun că cerșesc. Nimeni nu cerșește de bine

Sursă foto: Gina Pistol/Instagram

Gina Pistol a făcut anunțul mult așteptat! Va fi prezentatoarea MasterChef 2024, alături de bucătarii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, de la PRO TV

Andreea Bălan, captură video Youtube, Ilinca Vandici

Andreea Bălan explică de ce nu au voie fetițele ei cu telefoane și tablete până la 12 ani: Nu o să le dau, indiferent de ce vor avea colegii lor la școală

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

Captură video: YouTube/La Măruță. Captură video: Instagram/Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”

Cabral și Andreea Ibacka. Foto Facebook

Andreea Ibacka și Cabral își vând apartamentul. Motivul pentru care au luat această decizie: „Ne luăm rămas bun de la acest cuibușor” / Foto

Youtube / Ameritat cu Nasrin

Reghecampf rupe tăcerea în legătură cu Bebeto: Relația nu e în regulă / Vom avea o discuție „necontrolată”




pixel