Scandal la înmormântarea lui Mihai Șora. Fiul filosofului o acuză pe soția acestuia că l-a împiedicat să țină legătura cu tatăl său
Data publicării:
Toma Șora i-a adus mai multe acuzații văduvei lui Mihai Șora, chiar în biserică, la slujba de înmormântare.

Mihai Șora a fost condus pe 28 februarie pe ultimul drum, însă slujba de înmormântare nu a fost lipsită de incidente. Tom Șora, fiul filosofului, a luat cuvântul spontan în biserică și le-a dezvăluit tuturor cum Luiza Șora l-a împiedicat atât pe el, cât și pe sora sa, să ia legătura cu tatăl lor în ultimii 10 ani de zile. 

“Doamnelor și domnilor, vă mulțumesc că ați venit. Eu sunt Tom Șora, fiul lui Mihai Șora. Am venit aici pentru comemorarea tatălui meu. Nu am venit singur, am venit cu nepotul lui Mihai Șora, Alexandru, și cu strănepotul lui, Nico. Și am venit și în numele surorii mele Sanda Șora, care nu a putut veni din motive de sănătate. Și nu aș fi ținut această mică prelegere dacă nu m-aș fi simțit obligat. Este spontană, nu am pregătit-o, am improvizat-o acum, dar am de spus niște lucruri care trebuie spuse, chiar dacă în cadrul ăsta au fost aduse numai foarte, foarte, frumoase cuvinte aduse spiriritului elevat al lui Mihai Șora. Eu voi spune alte lucruri. Scurte”, a început fiul lui Șora momentul special, potrivit știrileprotv.

Citește și: Soția lui Mihai Șora, scrisoare sfâșietoare: „Să fii cuminte! Mă întorc repede”

“Am aflat de moartea tatălului meu cu totul întâmplător”

Mai mult, acesta spune că întâmplător a aflat de moartea tatălui său, de la un apropiat care a văzut în mediul online. Bărbatul o acuză astfel pe văduva filosofului de faptul că aceasta nu i-ar fi anunțat singurii copiii de această întâmplare tragică, care aveau dreptul să fie prezenți și să-și conducă tatăl pe ultimul drum, lucru care s-a întâmplat în final.

“Am aflat de moartea tatălului meu cu totul întâmplător. Și anume, o cunoștință a surorii mele a citit pe Facebook că a murit tatăl meu. Eu locuiesc, cu toții locuim în Germania. Și atunci sora mea mi-a spus sâmbătă seară că a murit tatăl nostru. Deci nu am fost înștințat că a murit. Am aflat întâmplător”, a declarat el.

Te-ar putea interesa și: Secretul longevității lui Mihai Șora. Filosoful s-a stins din viață la 106 ani: „Atât de simplu”

Tom Șora susține că a încercat să ia legătura cu tatăl său de nenumărate ori

Mai mult, acesta spune că a încercaă disperat să ia legătura cu părintele său în repetate rânduri, însă comunicarea le-a fost întreruptă de fiecare dată. Tocmai din această cauză, bărbatul spune că a venit la o manifestație din București la întâmplare, din speranța că-și va regăsi acolo tatăl. 

“Relația familiei noastre cu tatăl nostru a fost sistematic împiedicată în ultimii zece ani. Nu am putut lua legătură cu el, nici telefonic, nici prin email, a fost blocată (legătura). Nu puteam să dau telefon, să vorbesc cu el, eram cenzurați. Am încercat de nenumărate ori în acești zece ani să iau contact cu el, dar nu am putut. Acum trei ani am făcut o chestie specială. Am venit neanunțat când erau demonstrațiile din august, din 2019. Am venit spontan și acolo, practic, în Piață am vorbit cu tatăl meu. Și până la urmă, printr-o minune, am reușit să ne întâlnim de două ori într-un local, nu acasă. Acolo am vorbit și a fost destul de bine că am vorbit și am sperat că relația se va normaliza și că voi putea vorbi din nou normal, adică la telefon, personal, cu tatăl meu, care acum trei ani era lucid, se putea foarte bine vorbi cu el. După vreo două săptămâni, când ce m-am întors în Germania, am dat telefon să văd ce mai face, cum îi merge, imposibil nu am mai putut vorbi cu el”, a menționat Tom Șora.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: inmormantare  mihai sora  scandal  tom sora 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel