Scandal monstru între Bogdan de la Ploiești și Florin Salam. „Regele” manelelor l-a dat afară de la o nuntă pe colegul său de breaslă, chiar în timp ce cânta / Video
Data publicării:
S-a iscat un adevărat scandal între Bogdan de la Ploiești și Florin Salam! Iubitul Cristinei Pucean a fost dat afară de la la o nuntă de „Regele” manelelor, chiar în timp ce cânta. Iată de la ce a pornit totul.

Bogdan de la Ploiești și Florin Salam au fost invitați să cânte la o nuntă. Cel care a început primul programul artistic a fost tânărul manelist, iar în tot acest timp „Regele României”, așa cum mai este numit Florin Salam, a fost nevoit să privească momentul de pe margine și a așteptat să-i vină și lui rândul să le cânte celor prezenți la eveniment.

Scandal monstru între Bogdan de la Ploiești și Florin Salam. „Regele” manelelor l-a dat afară de la o nuntă pe colegul său de breaslă în timp ce cânta

În timp ce Bogdan de la Ploiești își susținea momentul artistic, iar invitații se distrau, Florin Salam i-a aruncat câteva bancnote  într-un mod destul de deranjant pentru el. Atunci, iubitul Cristinei Pucean i-a spus: „Ești șeful României, dar nu pentru mine. Vă spun sincer, pentru mine nu”. După această replică, Bogdan de la Ploiești i-a întors spatele cântărețului de manele și s-a urcat pe scenă. „Gata, Florin, gata Bogdan”, a spus unul dintre nuntași.

Florin Salam nu s-a mai putut abține și s-a enervat pe pe colegului lui de breaslă și i-a făcut semn să plece acasă, lucru care s-a și întâmplat. „Ajunge, că nu vrem melodii de desene animate.. Nu are rost să vorbească Harry Potter ăla, care strânge șervețele de pe aici, ce să vorbească cu copii d-ăștia, Gașca Zurli? Voi știți că vorbește Regele României. Pe bune?! Ce-au avut ei, au fost pe la mine, în primul rând, știți voi… și va mai fi”, a spus Florin Salam, imediat după ce Bogdan de la Ploiești a plecat.

Te-ar putea interesa și: Vica Blochina aruncă bomba! Vedeta susține că i-a schimbat destinul lui Victor Pițurcă, după ce a intrat în relație cu ea: „Era un antrenor la o echipă mică”

@marina.pirvulescu ????????????#florinsalam???????????? ♬ original sound - Marina Pirvulescu

 

„Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”

Scandalul dintre cei doi nu s-a oprit aici. După ce a ajuns acasă de la eveniment, Florin Salam a intrat live pe pagina sa de TikTok și l-a criticat vehement pe colegului lui de breaslă.

„Mie îmi era rușine de lăutarii lui și de băiatul care are grijă de el. Dacă ăsta e nesimțit… m-am ridicat în picioare și i-am făcut semn, stop! Afară într-o secundă. Ca să nu pară că îl dau aia afară, spunea la oameni ‘săru-mâna’. Nu sunt bune astea, dar dacă ăștia, zero, care nu au nicio valoare niciodată, au arfe, trebuie să îi faci să se simtă… Cine l-a ridicat? L-am ridicat eu puțin când îl trimiteam să-mi cumpere bere, suc, apă.

Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme, oricum nu le dădeam voie. Să moară mama mea dacă lăsam pe cineva să-l scuipe sau să-i dea vreun șut în fund. Eu am auzit că omul ăsta își ia mereu scuipat și palme, pentru că nu știe să vorbească cu lumea”, a spus Florin Salam pe rețelele sociale, imediat după eveniment.

Te-ar putea interesa și: Andreea Ibacka și Cabral își vând apartamentul. Motivul pentru care au luat această decizie: „Ne luăm rămas bun de la acest cuibușor” / Foto

@ionuthd94 #foryou #fyppppppppppppppppppppppp #2024 #bdlp #florinsalam ♬ sunet original - ionut.hd

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/ theXclusive. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Mama Andreei Tonciu, deranjată de acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei: „A exagerat când a spus asta”

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Mihai Mitoșeru, foto Facebook

Mihai Mitoșeru, iubește din nou: „ Am cunoscut o fată extraordinară! Păcat că...”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook

Oana Lis a răbufnit: Mi-au zis că sunt o nenorocită care o să-l lase pe Vio la greu! Acum îmi spun că cerșesc. Nimeni nu cerșește de bine

Sursă foto: Gina Pistol/Instagram

Gina Pistol a făcut anunțul mult așteptat! Va fi prezentatoarea MasterChef 2024, alături de bucătarii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, de la PRO TV

Andreea Bălan, captură video Youtube, Ilinca Vandici

Andreea Bălan explică de ce nu au voie fetițele ei cu telefoane și tablete până la 12 ani: Nu o să le dau, indiferent de ce vor avea colegii lor la școală

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

Captură video: YouTube/La Măruță. Captură video: Instagram/Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”

Cabral și Andreea Ibacka. Foto Facebook

Andreea Ibacka și Cabral își vând apartamentul. Motivul pentru care au luat această decizie: „Ne luăm rămas bun de la acest cuibușor” / Foto




pixel