Scandal monstru la Survivor România. Concurenții, la un pas de bătaie: „Nu mă împinge!”
Data publicării:
Spiritele s-au încins între Faimoși și Războinici, care s-au certat în timpul probei de imunitate.

Cea mai nouă ediție de la Survivor, de pe 17 ianuarie, a venit cu o imunitate pentru tabăra Faimoșilor, dar a adus, în același timp, și un scandal monstru între concurenți. Totul s-a întâmplat în timp ce DOC, de la Faimoși, și Robert Moscalu, de la Războinici, erau pe traseu, unde încercau cu disperare să aducă un punct taberei lor. Totuși, în timp ce concurenții se concentrau pentru a termina proba, echipa albastră punea extrem de multă presiune pe adversarul lor, dorindu-și cu orice preț să-l facă să piardă. 

Acela a fost momentul în care Kamara a izbucnit nervos, s-a dus în fața  Războinicilor, iar Andrei Krișan a încercat să-l dea la o parte. Spiritele s-au încins forte tare, iar de aici, până la bătaie, a mai fost doar un pas. 

„Păi și ce, voi trebuie să stați acolo! Eu n-am venit în partea asta! Vedeți că am fost destul de respectuoși, săriți calul”, a spus Maria Lungu.

„Nu, dar te-ai băgat în mine!”, i-a răspuns Kamara.

Mai mult, după acest episod, artistul a încercat să o dea la o parte pe adversară, lucru ce a enervat-o și mai tare pe aceasta. 

„Nu mă împinge, mă! Nu mă împinge! Noi am avut obraz! Voi n-ați avut obraz. Păi cum să vină aici? ”, a răbufnit Războinica.

„Gata, Maria! Că ai țignalul ăla”, a intervenit DOC.

„Păi până acum ne-am înțeles și vine ăsta să-mi spună unde să stau!”, i-a răspuns Maria.

Te poate interesa și: „Îmi făceam nevoile spate în spate cu Carmen Grebenișan sau Vica. Mi-era și rușine, ne vedeam unul altuia...”. Gheboasă susține că nu a mai rezistat la Survivor din cauza condițiilor grele

 

Maria Constantin, prima Faimoasă eliminată

Primul Faimos care a părăsit tabăra, după votul publicului, a fost chiar Maria Constantin. Artista își dorea cu orice preț să rămână în continuare în competiție, însă votul de nominalizare primit de la Ionuț Ieftimoaie a trimis-o direct acasă. Ajunsă în România, aceasta a stat de vorbă cu fanii ei, cărora le-a povestit toate condițiile dure la care a fost supusă în junglă.

„Te schimbi acolo, în spate, de față cu toți. Lumea se întoarce cu spatele. Nevoile ți le faci în junglă, te duci mai încolo. E adevărat că se întâmpla să mai dai nas în nas cu câte unul în drum spre «toaletă».


Despre menstruație pot să vă spun că e o chestiune medicală. Nu ne dădeau pastile care să oprească ciclul, nu se întâmplă așa! Pot, însă, să vă spun că pentru o femeie se produc niște modificări hormonale, cu cât stai mai mult în concurs.

Eu nu am avut schimbări hormonale, pentru că nu era cazul. La o săptămână nu se văd aceste schimbări. Domnul Teo, domnul doctor, mi-a explicat foarte bine de ce se întâmplă aceste schimbări: din cauza lipsei mâncării, pentru că na, corpul trebuie să-și ia de undeva vitamine și resurse. La femei, după o anumită perioadă petrecută la Survivor, nu le mai vine menstruația, asta se întâmplă.Cu mâncarea nu am avut probleme. Eu oricum mănânc foarte puțin. M-am obișnuit și cu cocosul. Am slăbit însă foarte mult într-o săptămână. Se și vede!”, a povestit Maria Constantin.

Citește și: Ce mănâncă concurenții de la Survivor România 2023, când nu sunt filmați: "În afara orelor ..."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: faimosi  Kamara  razboinici  scandal  survivor 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox




pixel