Scandalul dintre Dennis Man și Anamaria Prodan continuă: ÎCCJ decide rejudecarea procesului de 350.000 €
Data actualizării:
Data publicării:
În 2022, Anamaria Prodan a avut câștig de cauză în prima instanță, iar apelul lui Dennis Man a menținut decizia favorabilă impresarei. 

Cu toate acestea, cazul a ajuns în final la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ), care a hotărât rejudecarea procesului de către Curtea de Apel București. Aceasta implică faptul că, momentan, Man nu este obligat să achite suma de 350.000 de euro solicitată de Prodan.

 

Anamaria Prodan: „Nu are cum să fie controlată de oricine are gura mare„

Într-o declarație făcută cu câteva luni în urmă, Anamaria Prodan și-a exprimat frustrarea cu privire la durata și complexitatea procesului.

„Cred că justiția din România nu are cum să fie controlată de oricine are gura mare! Există contract clar, semnat de ambele părți. Destul s-a amânat ani de zile. Destul haos este în țara asta”.

Context

Contextul transferului lui Dennis Man de la FCSB la Parma și procesul său cu Anamaria Prodan implică mai multe aspecte importante. Dennis Man a fost transferat în ianuarie 2021 la Parma, pentru o sumă record pentru fotbalul românesc de aproximativ 13 milioane de euro. Transferul a generat mari așteptări din partea clubului italian, dar și o dispută legală ulterioară cu impresara Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, care a fost impresara lui Dennis Man, a susținut că i se cuvin comisioane în valoare de 350.000 de euro pentru transferul realizat. Prodan a afirmat că a avut un contract valid cu jucătorul și că, după transfer, Man nu și-a îndeplinit obligațiile financiare către ea. În consecință, impresara l-a dat în judecată pe jucător, cerând suma menționată.

Inițial, Prodan a câștigat procesul în prima instanță în 2022, iar Dennis Man a fost obligat să plătească suma de 350.000 de euro. Decizia a fost menținută și în apel. Cu toate acestea, Dennis Man a contestat hotărârea la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ), care a decis recent să trimită cazul spre rejudecare la Curtea de Apel București. Aceasta înseamnă că, pentru moment, Man nu este obligat să plătească suma solicitată de impresară, iar procesul continuă​.

În același timp, Dennis Man este în vizorul mai multor cluburi importante din Europa, inclusiv Sporting Lisabona, care și-a manifestat interesul pentru jucător. Se vorbește că Ruben Amorim, antrenorul lui Sporting, îl vede pe Man ca pe un potențial înlocuitor pentru Marcus Edwards, care ar putea să revină în Premier League​.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Sport


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Captură video: YouTube/ theXclusive. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Mama Andreei Tonciu, deranjată de acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei: „A exagerat când a spus asta”

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

Mihai Mitoșeru, foto Facebook

Mihai Mitoșeru, iubește din nou: „ Am cunoscut o fată extraordinară! Păcat că...”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook

Oana Lis a răbufnit: Mi-au zis că sunt o nenorocită care o să-l lase pe Vio la greu! Acum îmi spun că cerșesc. Nimeni nu cerșește de bine

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

Sursă foto: Gina Pistol/Instagram

Gina Pistol a făcut anunțul mult așteptat! Va fi prezentatoarea MasterChef 2024, alături de bucătarii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, de la PRO TV

Captură video: YouTube/La Măruță. Captură video: Instagram/Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”




Fotbal - EURO 2024: Georgia - Cehia, echipele de start

Echipele de start pentru meciul dintre selecţionatele...

pixel