Scandalul dintre Niculina Stoican și Constantin Enceanu ia amploare. Gestul făcut de artist, care s-ar putea să-l coste scump: „Aștept să văd cum poate justifica”
Data publicării:
Constantin Enceanu nu a participat la unul dintre spectacolele susținute de Ansamblul folcloric „Maria Tănase”, iar acum trebuie să-și justifice absența în fața superiorilor săi.

Conflictul dintre Constantin Enceanu și Niculina Stoican pare să ia o nouă amploare. După ce artistul s-a plâns recent de faptul că nu a fost avansat în funcție de 18 ani de zile în cadrul Ansamblului folcloric „Maria Tănase”, acolo unde este angajat și Niculina Stoican este manager, acesta se pare că a refuzat să participe la ultimul spectacol organizat de instituție. Artista spune că nu a fost înștiințată de către acesta cu privire la absența sa, astfel încât vedeta spune că doar un act ar putea justifica gestul făcut de interpretul de muzică populară. 

„Doamne ferește, nu se pune problema să nu fie invitat. El la spectacolul instituției nu trebuie să fie invitat. El este angajatul instituției și se prezintă la spectacole ca orice alt angajat. E adevărat că este pionul nostru principal.

Nu am primit niciun fel de justificare. Nici eu, nici șeful lui de secție. Aștept să văd cu ce document poate justifica această lipsă de la evenimentul instituției. Nu știu ce document poate fi atâta timp cât a avut eveniment în altă parte.

Eu, în calitate de manager, nu pot să-mi dau cu părerea decât cu documente justificative”, a declarat Niculina Stoican potrivit starpopular.

VEZI și: Câți bani trebuie să scoți din buzunar, dacă vrei să-ți cânte Constantin Enceanu la un eveniment: „Cânt cam 45 de minute sau o oră, în funcție de atmosferă”

„Toate spectacolele sunt importante pentru instituție”

Faptul că a lipsit nejustificat de la un spectacol nu va fi scuzat de către nimeni, în lipsa unui motiv bun, mai dă de înțeles Niculina Stoican. Aceasta spune că toți artiștii Ansamblului sunt obligați să participe la toate momentele artistice, întrucât pe baza lor își încasează și venitul lunar. 

„Nici șeful lui de secție, nici eu, nu am primit de la el niciun fel de telefon, avertizare, absolut nimic. Probabil că el are o justificare, este un om matur, aștept să văd. Toate spectacolele sunt importante pentru instituție, noi suntem bugetari, primim bani de la stat și fiecare eveniment trebuie tratat ca un ordin de serviciu.”, a continuat Niculina Stoican.

Citește și: Nou scandal în lumea muzicii populare. Constantin Enceanu și Niculina Stoican au ajuns la cuțite: „Așteptăm decizia instanței”

Cei doi se judecă în instanță

Conflictul dintre cei doi a început în momentul în care Constantin Enceanu și-a dorit să meargă direct în instanță, pentru a rezolva presupusa nedreptate care i s-a adus de către superiorii săi. Acum, artista așteaptă să vadă ce decid judecătorii, pentru a vedea ce pas să facă pe mai departe.

”Eu nu cred că sunt tensiuni, el a avut un punct de vedere pe care i-l respect, a acționat instituția în instanță… iar eu, ca manager, aștept decizia instanței, abia apoi pot să fac declarații de presă. Eu nu consider că am o tensiune cu el. El este colegul meu, dintotdeauna a fost și așa va rămâne, dar din poziția de manager consider că asta este atitudinea pe care trebuie s-o am.”, a mai spus Niculina Stoican pentru sursa citată.

Te-ar putea interesa și: Gheorghe Turda, critici dure la adresa Elenei Merișoreanu. De la ce a pornit totul: „Ce exemplu le dăm noi tinerilor”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: conflict  Constantin Enceanu  Niculina Stoican  scandal 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel