Scarlett Johansson, secretul siluetei impecabile: „M-a ajutat cu adevărat să mă simt mai bine din toate punctele de vedere"
Data publicării:
Scarlett Johansson, mamă a doi copii și actriță de top, a dezvăluit trucul inedit prin care se menține în formă. 


Scarlett Johansson pune mare preț pe bunăstarea fizică, astfel că și rutina ei zilnică este construită în jurul unor principii sănătoase.  Gestionându-și cu pricepere programul încărcat, ea face exerciții fizice de aproximativ patru ori pe săptămână.

 "Pentru mine, starea de bine este o parte importantă a bunăstării mele mentale", a dezvăluit ea într-un interviu acordat revistei Stylist. 

În ultimii opt ani, ea a practicat Pilates, lăudând efectele transformatoare ale acestui tip de antrenament asupra sănătății sale generale. 


"Pilates m-a ajutat cu adevărat să mă simt mai bine din toate punctele de vedere", a declarat ea. Fiind o persoană care înainte se concentra pe ridicarea greutăților, Scarlett a găsit benefică flexibilitatea și întărirea abdomenului din Pilates, mai ales că trupul ei a evoluat odată cu vârsta, notează HelloMagazine.

Dar nu doar bunăstarea fizică îi ocupă mintea lui Scarlett. Actrița în vârstă de 38 de ani a vorbit, de asemenea, despre luptele sale din trecut cu acneea, o afecțiune care a lăsat-o cu "amintiri dureroase". 

 


Și-a amintit: "M-am luptat cu acneea din totdeauna." Discutând despre fotografii vechi care îi prezintă problemele de piele, ea a explicat cum obișnuia să se dea cu un strat de corector înainte de ședințele de machiaj și cum sfaturile și produsele de îngrijire a pielii prost informate i-au agravat starea. Cu toate acestea, un punct de cotitură a sosit la sfârșitul vârstei de 20 de ani. 

"Am început să mă hidratez, iar într-o săptămână pielea mea era complet diferită", a împărtășit ea.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de The Outset (@theoutset)

Această călătorie în grija față de tenul ei a culminat cu lansarea recentă a mărcii sale de îngrijire a pielii. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de The Outset (@theoutset)


Refuză să petreacă timp pe Social Media

Interesant este faptul că, în ciuda faimei sale globale, Scarlett alege să stea departe de platforme precum Instagram, invocând natura sa sensibilă. "Sincer, sunt o persoană prea fragilă pentru a avea social media", a împărtășit ea în timpul podcastului The Skinny Confidential Him & Her. "Sunt ca o floare delicată".

 

 


Pe plan personal, Scarlett este căsătorită cu Colin Jost, starul SNL. Împreună, au un fiu de doi ani, pe nume Cosmo. Scarlett mai are o fiică de opt ani, Rose Dorothy, cu fostul ei soț, Romain Dauriac.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Reel And Real Life (@reelandreallifeinsta)

În plan profesional, steaua lui Scarlett continuă să strălucească. Recunoscută ca fiind cea mai bine plătită actriță din lume în 2018 și 2019, ea a fost inclusă în mod constant pe lista Forbes Celebrity 100. Revista Time, în 2021, a evidențiat-o, de asemenea, ca fiind una dintre cele mai influente 100 de persoane la nivel global.

După ce a impresionat publicul cu interpretarea sa din Asteroid City, se pregătește pentru următorul său demers cinematografic, North Star, alături de Sienna Miller și Kristin Scott Thomas. Filmul, o dramă de familie, se învârte în jurul a trei surori care se reunesc la casa lor pentru a treia nuntă a mamei lor, ceea ce duce la confruntări, reflecții și răsturnări neașteptate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: Scarlett Johansson  sport 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel