Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video
Data actualizării:
Data publicării:
Denis Hanganu ne-a dezvăluit care sunt secvențele inedite de pe platoul de filmare „Clanul” pe care nu le poate uita.

Serialul Clanul de pe Pro TV a ajuns la ultimul sezon, iar fanii așteaptă cu sufletul la gură fiecare episod, pentru a vedea cum evoluează personajele și cum se va încheia acțiunea și povestea tensionată. Invitat în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor de la Spectacola, Denis Hanganu ne-a dezvăluit care sunt cele mai memorabile momente pe care le-a trăit până acum pe platourile de filmare și ne-a povestit și una dintre cele mai grele secvențe pe care a fost nevoit să le pună în scenă.

„Secvențele grele, chiar dacă sunt foarte complexe, se filmează foarte repede, într-un timp foarte scurt, ori cumulul de emoție trăit într-o secvență din asta e la cote uriașe, presiunea e mare și, spre exemplu, în secvențele cu doamna Carmen Tănase, în multe alte secvențe de lupte nu știu cum să-ți zic.. țin foarte mult la ele, pentru că știu cât de mult am încercat să mă concentrez să iasă din primele două duble, pentru că altfel pierdeam locația sau nu aveam timp să le facem și dacă nu faci la capacitatea ta maximă, așa rămâne, iar tu nu vrei asta, vrei să fie cât de bine s-a putut.”, ne-a declarat Denis Hanganu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola. 

Citește și: „Nu știu dacă am voie să spun”. George Mihăiță, informația care o să dea palpitații fanilor „Clanul”. Este vorba despre o scenă ce are loc în sezonul 4

Care sunt secvențele preferate ale artistului

Astfel, chiar dacă în spatele unor secvențe este o muncă titanică, Denis Hanganu spune că fazele preferate de la filmări ale sale sunt chiar cele pentru care depune cel mai mult fort. 

„În general, secvențele astea unde îți pui sufletul pe tavă, personajele plâng, e multă emoție, sunt preferatele mele, e sufletul meu acolo, nu am cum să nu mă atașez emoțional de ele. Mă uit cu un ochi critic acasă, dar mă gândesc că puteam să fac mai bine acolo, dar sunt și mândru.”, a continuat acesta.

Citește și: Cu ce se ocupă soția lui Denis Hanganu: „Nu te plictisești niciodată”. Ce spune actorul despre gelozia din cuplu / VIDEO


Cea mai dificilă secvență de la filmări

Astfel, îndrăgitul actor ne-a povestit și una dintre cele mai dificile scene pe care le-a filmat până acum, pe care publicul a putut-o urmări chiar la finalul sezonului 3. Este vorba despre momentul în care „Tudor Achim” își anunță mama de faptul că-și va înscena moartea, motiv pentru care este nevoit să dispară pentru o perioadă.

„Am avut o secvență chiar în sezonul 3, la final, cu doamna Carmen Tănase, în care o anunț la final că dispar o perioadă, foarte greu, foarte greu, nu e așa actoria asta, nu pocnești din degete și gata, trebuie să faci să fie credibil pentru cel de acasă, să-l faci să vrea să se uite și la următorul episod, până la final, iar asta e muncă și se construiește secvență cu secvență.”, ne-a mai spus actorul. 

Citește și: Motivul uimitor pentru care Lia Bugnar nu se uită niciodată la „Clanul”: „Nu văd ce am scris. Mi-e frică, nu pot”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel