Schimbare majoră în viața de cuplu a lui Ameri Nasrin: „Am crezut că pot singură” / VIDEO
Data publicării:
Ameri Nasrin a fost invitata Andreei Cercel în emisiunea „Oracolul Vedetelor”, difuzată pe Spectacola și DC News, unde a dezvăluit cum își împarte sarcinile cu soțul ei, după ce au devenit părinți.

Ameri Nasrin și soțul ei, Florin, sunt împreună de 10 ani, iar în vara anului 2022, cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar nași le-au fost Cristi Borcea și Valentina Pelinel. Un an mai târziu, din rodul iubirii lui s-a născut un băiețel, pe nume Nicholas.

Cum își împart Ameri Nasrin și soțul ei, Florin, sarcinile în ceea ce privește creșterea copilului

Invitată în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola, Ameri Nasrin ne-a povestit cum se descurcă în rolul de mamă, dar și cum își împarte sarcinile cu soțul ei, Florin, după ce au devenit părinți. Fosta prezentatoare de la Antena Stars a explicat că la început au încercat să se descurce doar ei doi, dar ulterior au realizat că este important să accepte și să aprecieze ajutorul familiei.

„Noi facem totul împreună, atât cât ne permite timpul. La început ne-am împărțit, pentru că la început am crezut că o să ne descurcăm foarte bine doar noi doi sau doar eu, în sensul în care nu voiam ajutor din partea mamei sau a mătușii. Am zis că pot eu. Ulterior, mi-am dat seama că lucrurile nu stau chiar așa, că e bine să accepți ajutor, ajutor însemnând 2-3 ore pe zi sau când este nevoie. De exemplu când mă duc la sală, am un eveniment sau am o filmare, atunci am nevoie de ajutor. Ne-am împărțit la început, în prima lună. Acum, totul decurge atât de firesc și de normal încât nu aș ști să zic cine stă mai mult sau mai puțin.

Stăm amândoi, eu exclusiv pentru că este absolut normal. Dacă este nevoie se trezește și el noaptea. Eu clar mă trezesc că e normal și mă bucur, de asemenea, de ajutorul familiei. Atunci când am un eveniment, o filmare sau un podcast, atunci e normal să apelăm la ei, dar în rest ne descurcăm noi doi”, a mărturisit Ameri Nasrin, în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola.

Citește și: Ce relație are Ameri Nasrin cu nașii Cristi Borcea și Valentina Pelinel: ”Suntem ca o familie”

„Acum suntem la faza de dințișori, ceea ce nu mă sperie atât de rău pentru că am înțeles că are un disconfort”

Ameri Nasrin a dezvăluit că micuțul Nicholas, în vârstă de 8 luni, este foarte cuminte și doarme bine pe timpul nopții, însă a fost sinceră și a menționat și aspectele mai puțin plăcute din rolul de mamă.

„Bebe este foarte cuminte. Doarme noaptea. Eu îl laud acum, dar să spun și lucrurile mai puțin plăcute. El dormea câte 10-12 ore la început. Prima lună nu, după a început să doarmă. Acum suntem la faza de dințișori, ceea ce nu mă sperie atât de rău pentru că am înțeles că are un disconfort. Să zic că avem o trezire, două, trei, câteodată și cinci, dar recuperăm ziua. Dar este bine. Am auzit cazuri mult mai grave. Nu mă încadrez acolo. Are doi dințișori deja. Doctora mi-a spus că nu o să simt când îi apar dinții și că o să văd eu mai târziu. Urăsc vorba asta «o să vezi». E deranjant. Prefer să o simt pe pielea mea”, ne-a mai declarat Ameri Nasrin.

Citește și: Cum și-a început Ameri Nasrin cariera în televiziune: ”Eram într-o perioadă în care nu știam ce voi face”. Ce persoană publică a remarcat-o pe jurnalistă

 


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel