Schimbări majore pentru TOATE ZODIILE după 11 mai! Află CUM vei fi tu afectat!
Data publicării:
Horoscopul. Unul dintre cele mai importante tranzite ale anului 2022 este intrarea lui Jupiter în Berbec de pe 11 mai. 

În horoscopul unui an, unul dintre cele mai importante aspecte este tranzitul lui Jupiter. De ce? Pentru că această planetă, denumită Marele Benefic, este responsabilă de creștere, expansiune, oportunități și fericire. Și vrem să le spunem oamenilor care sunt domeniile în care pot crește. Mai pe scurt, ce anume le merge bine în anul respectiv. 

Începând cu 11 Mai, Jupiter își va începe tranzitul în semnul Berbecului. Unde va sta până pe 28 octombrie. Fiecare dintre noi va simți acest tranzit. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Când Jupiter va începe să îți tranziteze semnul, pe 11 mai, vei primi un cocktail de energie și încredere. Pe care îl vei consuma până pe 28 octombrie, când Jupiter se va întoarce iar în casa a 12-a. Deci dacă vrei să lansezi un proiect, să faci o schimbare importantă, setează-ți de pe acum în calendar perioada 11 mai-28 octombrie.

Taur/Ascendent în Taur

Vei avea impresia că nu te poți baza pe nimeni și nimic. Nu îți place să faci nimic în lipsa unui plan bine pus la punct. În 2022 te vei surprinde chiar și pe tine. Vei lua decizii pe ultima sută de metri, te vei alia cu persoane pe care nu le-ai fi considerat demne altădată, vei mai renunța la ideile fixe. Vei ajusta totul din mers. De fapt, noțiunea de compromis va căpăta alt sens.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Laitmotivul anului 2022 va fi "următorul pas". În carieră, în relație, în educație. Intrarea lui Jupiter în zona grupurilor și a prietenilor, în perioada 11 mai - 28 octombrie, va aduce noi oameni în viața ta, meniți să te scoată din zona de confort, să îți arate o altă lume. De asemenea, vei avea acces la unele evenimente pe sufletul tău. Dorința de studiu și de a călători se va menține. Dar Saturn vrea să faci lucrurile cu sens. Deci încearcă să nu fii turistul clasic.

Rac/Ascendentul în Rac

În perioada 11 mai-28 octombrie, te poți decide să schimbi locul de muncă, poți obține o promovare, o funcție cu mai multă responsabilitate sau poți primi un proiect de pe urmă căruia vei avea doar de câștigat. Chiar și cei care nu mai sunt în câmpul muncii vor găsi unele ocupații menite să le schimbe statutul în comunitatea în care trăiesc. Și să le aducă respect. De asemenea, mulți vor dori să își pună pirostriile.

Citește continuarea pe ASTROSENS

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astre  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai




pixel