Sean Penn a fugit din calea războiului. Actorul a mers pe jos până la granița cu Polonia: „Ne-am abandonat mașina pe marginea drumului”
Data actualizării:
Data publicării:
Sean Penn a dezvăluit că a mers pe jos kilometri întregi până la granița cu Polonia, în timp ce filma un documentar despre războiul din Ucraina.

Actorul, în vârstă de 61 de ani, a declarat că atât el, cât și echipa sa de filmare au decis să abandoneze mașina și să meargă pe jos după ce au văzut miile de locuitori ucraineni care fugeau din calea războiului, cozile întinzându-se pe kilometri întregi. 

Luni, pe Twitter, Sean a descris cum mașinile erau pline de femei și copii, singurul lor bun de valoare fiind vehiculul în care călătoreau.  


Marele actor a împărtășit o fotografie în care târăște o valiză lipită cu bandă adezivă.
"Eu și doi colegi am mers kilometri până la granița cu Polonia după ce ne-am abandonat mașina pe marginea drumului. 

Aproape toate mașinile din această fotografie transportă doar femei și copii, majoritatea fără niciun semn de bagaje, iar mașina este singurul lor bun de valoare", a scris Sean Penn pe Twitter. 


Sean penn lucrează la un documentar despre tensiunile din Ucraina


Sean filmează documentarul despre escaladarea tensiunilor din Ucraina.

Aceasta vine după ce Sean a calificat războiul președintelui Vladmir Putin împotriva Ucrainei drept o "greșeală brutală", potrivit DailyMail. 

 'Deja o greșeală brutală de vieți luate și inimi frânte, iar dacă nu cedează, cred că domnul Putin va fi făcut cea mai oribilă greșeală pentru întreaga omenire. Președintele Zelensky și poporul ucrainean s-au ridicat ca simboluri istorice ale curajului și principiilor", a scris acesta pe Twitter, zilele trecute.

El a adăugat: "Ucraina este vârful de lance pentru îmbrățișarea democratică a viselor. Dacă îi permitem să lupte singură, sufletul nostru ca America este pierdut".

Penn a zburat săptămâna trecută în capitala Ucrainei, Kiev, și a fost văzut la o ședință de presă guvernamentală la doar câteva ore după invazie, în timp ce reprezenta VICE pentru un documentar care se filma despre război.

Guvernul uncrainean, mesaj de mulțumire pentru Sean Penn

Într-o postare pe Facebook, guvernul ucrainean a declarat că este recunoscător pentru prezența lui Sean și că acesta a fost lăudat ca fiind mai curajos decât liderii occidentali.

'Un actor și cineast american, laureat al premiului Oscar, Sean Penn, a ajuns în Ucraina', se arată în declarație. 

'Regizorul a venit special la Kiev pentru a înregistra toate evenimentele care se întâmplă în prezent în Ucraina și pentru a spune lumii adevărul despre invazia Rusiei în țara noastră.

'Sean Penn se numără printre cei care susțin Ucraina în Ucraina de astăzi. Țara noastră îi este recunoscătoare pentru o astfel de dovadă de curaj și onestitate.


'În această dimineață, directorul a vizitat biroul președintelui și a vizitat briefingul de presă al consilierului șefului Oficiului șefului statului Mihail Podolâk și al viceprim-ministrului - ministrul Reintegrării teritoriilor ocupate temporar din Ucraina, Irina Vere щуuk.


'A vorbit cu jurnaliștii, cu militarii noștri, a văzut cum ne apărăm țara.

Sean Penn demonstrează curajul de care mulți alții, în special politicienii occidentali, nu dispun'.

El s-a întâlnit apoi cu președintele Volodymyr Zelensky, care a postat un videoclip al întâlnirii lor pe contul său de Instagram. 

Conversația lor a fost în surdină, dar Zelensky, el însuși un fost comediant și actor, a scris într-un Story: 'Cu cât mai mulți oameni știu despre războiul din Ucraina, cu atât mai mare este probabilitatea de a opri Rusia! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: documentar  putin  război  rusia  sean penn  ucraina  zelinsky 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel