Secret of the Whales, documentar lansat de Ziua Pământului. Sigourney Weaver narează povestea balenelor
Data publicării:
Cu ocazia Zilei Pământului, marcată în fiecare an pe 22 aprilie, actriţa Sigourney Weaver a anunţat noul serial documentar ''Secret of the Whales'', care va fi lansat joi de postul National Geographic.

Sigourney Weaver, care narează acest documentar produs de James Cameron, a asigurat că a fost o plăcere să colaboreze din nou cu celebrul cineast alături de care a filmat "Aliens" (1986) şi "Avatar" (2009).

"Să lucrezi alături de James Cameron este mereu stimulant, nu şti la ce să te aştepţi de la el, dar ştii că nu va fi deloc uşor", a spus actriţa într-o conferinţă video la prezentarea noului documentar "Secret of the Whales".

Actriţa şi regizorul şi-au unit din noul eforturile pentru acest proiect, un serial documentar care pătrunde în adâncurile oceanului pentru a studia viaţa balenelor.

Sigourney Weaver (New York, 1949) este povestitoarea documentarului produs de Cameron în pauza întreruperii filmărilor la "Avatar 2", primul sequel al celui mai de succes film din istoria box-office-ului american, care şi-a încheiat în sfârşit filmările şi are prevăzută lansarea în cinematografe de Crăciun în 2022.

În "Secret of the Whales", Weaver prezintă pe un ton natural şi uneori ironic viaţa acestor mamifere marine gigant, graţie imaginilor captate în timpul explorării timp de trei ani a apelor Oceanului Arctic şi Mării Caraibelor.

Telespectatorii vor putea afla cum funcţionează creierul acestor cetacee, care dezvoltă legături familiale similare oamenilor, se călăuzesc prin sunete muzicale şi acordă un mare respect generaţiilor în vârstă.

Deşi Sigourney Weaver este adesea asociată filmelor de science-fiction, numele său este legat şi de producţii realizate în colaborare cu exploratori celebri, precum Dian Fossey în "Gorillas Revisited" şi David Attenborough, alături de care a prezentat o parte din serialul documentar "Planet Earth", notează Agerpres.


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Cinematografie
Tagurile articolului: james cameron  secret of the whales  sigourney weaver  ziua pamantului 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel