Secretul căsniciei dintre Aylin Cadîr și soțul ei: „Nu ne culcăm pe o ureche, avem grijă să fim prezentabili unul în fața celuilalt”/ EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Aylin Cadir ne-a vorbit, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, despre „rețeta” pe care se bazează căsnicia sa. 

Aylin Cadîr și-a cunoscut actualul soț încă din adolescență, când visele abia încep să prindă contur și când totul pare prea departe pentru a fi real. Totuși, cei doi au trecut testul timpului, iar astăzi se pot mândri cu o căsnicie de 12 ani și o relație de aproximativ 20 de ani. Au împreună doi copii minunați și, fără îndoială, au descoperit „rețeta” succesului, când vine vorba de o căsnicie fericită. Aylin Cadîr a fost invitată în cadrul emisiunii „Oracolul vedetelor”, de pe DC News și Spectacola, unde a dezvăluit care sunt principiile de bază pe care se axează povestea lor de dragoste.

„Chiar azi mai vorbeam cu o mămică care îmi spunea că e cu soțul ei de la 16 ani. E fain să crești lângă un om. Sunt mai multe secrete. În principiu, la noi este el extrem de înțelegător, calm, generos și bun. El este avocat pe drepturi de autor și proprietate intelectuală, deci într-un fel e în domeniu, industria muzicală îl cunoaște foarte bine.

Este un om foarte bun, de asta am rezistat, datorită lui. Eu pot fi impulsivă și după îmi pare rău, dar el știe asta. Am învățat în ani să-mi cer și iertare.”, a declarat Aylin Cadîr, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor. 

Te-ar putea interesa și: Aylin Cadîr nu se machiază niciodată: „Nu am nevoie, îmi place mai mult cum arată pielea mea fără”. Cum se menține în formă

 

„Ăsta e alt secret”

Mai mult, Aylin spune că certurile dintre ea și soțul ei sunt destul de puține, iar momentele petrecute în doi nu lipsesc nici în ziua de astăzi, fiind extrem de importante, spune ea. 

„Ne certăm destul de puțin, avem aceleași principii, credem în aceleași lucruri. O relație lungă e ca un job, nu se întâmplă după noapte și nu ne culcăm pe o ureche, avem grijă să fim prezentabili unul în fața celuilalt, avem grijă să spunem „te rog” și „mulțumesc”, înainte nu făceam asta și tot el e cel care mi-a atras atenția. Trebuie să fii atent și respectuos, chiar dacă nu-ți vine asta, că te obișnuiești cu el acolo.

Avem timp și pentru noi în fiecare seară, ori acasă, ori ieșim. Ăsta e un alt secret. E important să nu te saturi de celălalt, să-ți placă de omul de lângă tine, să mergeți împreună la diferite evenimente. Facem multe chestii împreună, dar în același timp și separat. Eu ies cu prieteni, colegi, e foarte important să te simți liber, ăsta e alt secret.”, a continuat actrița. 

Pe aceeași temă: „Spun asta cu rușine”. Cum își educă Aylin Cadîr copiii: „Este greu să îi cresc așa cum am fost eu crescută”

 

Își fac mereu timp și pentru copiii

Chiar dacă nu uită de momentele petrecute în cuplu, Aylin spune că, în aceeași măsură, ce doi își fac mereu timp și pentru a petrece momente unice cu cei doi copii, care nu au simțit niciodată lipsa părinților lor. 

„E foarte important să-ți petreci timp și cu copii, să-i crești tu. Eu o am pe soacra mea aproape și e de mare ajutor, și noi doi pe rând, în funcție de program. De asta și copiii cresc frumos, de asta sunt atât de lipiți de noi, îi luăm cu noi pe unde putem. Eu pe la teatru nu îi iau, pentru că nu pot fi atentă la repetiții, ei le plictisesc, încep să alerge și nu prea îi iau cu mine. La spectacole vin cu soțul, îi iau deci cu mine doar unde se poate. Când îi iau cu mine la teatru, la ei este un eveniment. 

I-am dus la niște cursuri de actorie când erau mici, dar încă nu au o pasiune pentru asta. Îi văd, în schimb, foarte muzicali. Cântă, ascultă muzică faină, am început să descopăr eu prin ei anumite trupe.”, ne-a mai dezvăluit Aylin Cadîr. 


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: aylin cadir  casnicie  copii  familie  secret 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel