Secretul inedit prin care Andreea Esca își protejează vocea de ani de zile: „Este cel mai bun remediu”
Data publicării:
Andreea Esca a dezvăluit cum își protejează vocea, încă de la începutul carierei.

Andreea Esca este una dintre imaginile emblematice ale Pro Tv-ului, fiind pe micile ecrane de ani de zile. Vedeta se bucură în ziua de azi de o notorietate aparte, iar publicul o urmărește în număr la fel de mare, ca și în prima zi de activitate. Din acest motiv, celebra prezentatoare trebuie să aibă foarte mare grijă de vocea sa, astfel încât să se asigure că nu va lipsi prea des de la pupitrul știrilor, din cauze medicale. Pentru a reuși cu succes asta, Andreea Esca spune că are și un secret prin care își poate salva vocea în zilele în care răceala o acaparează. 

“Când rămân fără voce, ceea ce, din păcate, mi se cam întâmplă în ultima vreme, nu mai vorbesc deloc. Acesta este cel mai bun medicament când ai probleme cu gâtul, nu vorbești. Cu cât mai mult posibil, cu atât mai bine. Repausul vocal este foarte bun. Și vorbesc când ajung seara, bineînțeles, la jurnal, că nu am de ales. Dar dacă pot să stau toată ziua să nu vorbesc, este cel mai bun remediu.”, a declarat Andreea Esca, potrivit Ego.ro.

Te-ar putea interesa și: Mario Fresh: "Nu știam care e Alexia". Ce are de spus Andreea Esca despre iubitul fiicei sale

Ce face atunci când nu mai poate vorbi deloc

Totuși, situațiile în care rămâne definitiv fără voce sunt inevitabile, recunoaște Andreea Esca, care a fost pusă în astfel de situații în ultima vreme. Vedete spune astfel că în momentele în care nu mai are nicio variantă, apelează la ajutorul unei colege de trust, care vine și o înlocuiește. 

“Atunci e foarte rău. Am o colegă care prezintă în weekend și care vine în locul meu, dar încerc, pe cât posibil, să nu mi se întâmple chiar așa rău încât să nu pot să vorbesc deloc.”, a continuat Andreea Esca.

Citește și: Andreea Esca nu vrea să-și mărite fiica. Prezentatoarea de știri respinge total această idee: „Mi se pare foarte forțată”

Cum se menține în formă Andreea Esca

Andreea Esca este un exemplu de urmat și când vine vorba de siluetă. Vedeta arată impecabil la vârsta de 50 de ani și pare că a oprit timpul în loc, de câțiva ani de zile. Și în acest sens, prezentatoarea spune că are câteva trucuri. Nu totul se rezumă la mâncare, dă se înțeles Andreea Esca, care spune că sportul este nelipsit din viața ei. 

„Nu știu dacă am cel mai sănătos stil de viață. Dar merg la sport dintotdeauna, în mod regulat. N-am fumat niciodată, nu știu dacă contează. Alcool nu prea beau. Adică, nu știu, beau câte un pahar undeva, așa, de gust, dar nu e pasiunea mea. Dansez mult, îmi place muzica. Am prieteni foarte simpatici, am o familie foarte frumoasă. Poate că toate aceste lucruri la un loc se cheamă, cumva, o viață sănătoasă.

Nu știu dacă îmi arăt sau nu vârsta.  Nu știu dacă e o problemă să-ți arăți vârsta. Important este să te simți bine și să accepți lucrurile care sunt absolut normale și naturale și să reușești să faci din fiecare zi din viața ta ceva plăcut. Asta e tot', a susținut Andreea Esca, potrivit fanatik.ro.

Te-ar putea interesa și: Metoda inedită prin care Neti Sandu își îngrijește tenul, la 64 de ani: „Am început să mă dau cu cremă pe la vreo 40 de ani”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: andreea esca  silueta  trucuri  voce 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel