Secretul lui Tudor Gheorghe. Cum se menține în formă artistul, la 76 de ani: Fac asta de două ori pe an
Data publicării:
Tudor Gheorghe a dezvăluit care este secretul stării sale de bine. Artistul de 76 de ani are mare grijă de sănătatea sa.

Tudor Gheorghe spune că munca și seriozitatea sunt cele mai bune „medicamente” pentru sănătate. Pe lângă asta, artistul merge de două ori pe an la Techirghiol, unde face împachetări cu nămol și mai multe tratamente balneo. 

„Rețetă? Nu cred că am așa ceva! Însă, prefer să pun accentul pe muncă și seriozitate. Și mai există încă un amănunt., o dată vara, o dată la sfârșitul toamnei sau la începutul iernii, merg la Techirghiol. Împachetările cu nămol și toate tratamentele de această zonă deosebită au un efect special asupra mea. Fac asta de câțiva ani buni! Inclusiv acum, la finele lunii iulie, tot aici sunt, la Techirghiol!”, a declarat cântărețul pentru playtech.ro.

Tudor Gheorghe: Trebuie să ai o anumită condiție fizică pentru un spectacol serios

Mai mult, artistul spune că grija pentru sănătate este obligatorie pentru meseria de artist, în condițiile în care trebuie să ai energia necesară pentru a susține spectacole. 

„Un actor care se respectă, își respectă nu doar meseria, ci și condiția fizică personală. Trebuie să ai o anumită condiție fizică pentru un spectacol serios. Eu mă consider un om serios, nu o vedetă. Ca atare, nu-mi permit să leșin după două melodii, pe scenă, ca să zic așa! Nu mă pot fâțâi câteva minute și apoi sala să realizeze că nu pot cânta așa cum o fac de obicei!”, a mărturisit artistul.

Tudor Gheorghe dă de pământ cu artistele din showbiz. Ce părere are maestrul despre maneliști: Cântă de parcă au poliomielită


Tudor Gheorghe, „mesaj Dumnezeiesc”, la un an de la moartea soției: Câtă nevoie au oamenii să le spui o vorbă bună, să-i liniștești…

În urmă cu un an, pe 26 ianuarie, actriţa Georgeta Luchian Tudor, soția lui Tudor Gheorghe, s-a stins din viață, la Secția te Terapie Intensivă, după ce a luptat 20 de zile cu SarsCov2. Soția marelui artist avea 86 de ani. După 56 de ani de căsnicie, artistul a rămas singur, măcinat de durere. 

Recent, artistul a fost invitat în cadrul podcastului “Altceva cu Adrian Artene”, de pe YouTube, unde a vorbit despre suferința prin care trece. La un an de la moartea soției sale, marele artist a primit un semn, pe care îl numește Dumnezeiesc. 

“Am primit un mesaj Dumnezeiesc la un moment dat, apropo de câți oameni, câți prieteni am, câți dușmani am… Și am primit un mesaj când s-a făcut un an de la moartea doamnei Tudor. Am primit un mesaj extraordinar, de la o persoană necunoscută, un om care spune: «Domnule Tudor Gheorghe, alinați-vă cât mai repede suferința, să ne-o puteți alina și pe a noastră». Câtă nevoie au oamenii să le spui o vorbă bună, să-i liniștești…”, a povestit  maestrul Tudor Gheorghe, în cadrul podcast-ului.

Ce pensie primește Tudor Gheorghe de la statul român: "Pentru un artist este o pensie bună"

Tudor Gheorghe, de nerecunoscut după moartea soției sale: „Cea mai tristă perioadă din viața mea”

La un an de la pierderea femeii iubite, Tudor Gheorghe a postat o imagine pe rețelele de socializare, în care apărea total schimbat, cu barba lungă, transfigurat de dor și durere. 
Artistul a amintit de soția sa printr-un mesaj emoționant și spune că a trăit cea mai  tristă perioadă din viața sa. 

„Acum un an… treceam prin cea mai tristă perioadă din viața mea, Doamna Tudor se stingea la ATI după 20 de zile de luptă cu sars cov2. Ne-a luat multe luni să ne revenim. Voi mai zâmbi ? Desigur, dar rămășițele acestor zile și nopți vor rămâne agățate de sufletul meu. Mereu”, a scris artistul pe Facebook.


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: sotie  techirghiol  tudor gheorghe 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel