Secretul relației dintre Anda Adam și Joseph: „Asta e formula perfectă”. Cine cedează primul la un conflict
Data publicării:
 Anda Adam și Joseph ne-au dezvăluit, într-un interviu în exclusivitate, cum reușesc să mențină armonia în cuplu.

Anda Adam și Joseph s-au cununat civil acum ceva timp, iar cei doi îndrăgostiți urmează să facă curând și fastuoasa petrecere, pentru care mai sunt însă câteva detalii de pus la punct. Cei doi pare că se completează perfect reciproc, iar acest lucru ni l-a confirmat chiar soțul artistei, care spune că pe măsură ce trec zilele, sentimentele sunt tot mai profunde, iar diferențele de comportament tot mai mici. Mai mult, cei doi ne-au dezvăluit într-un interviu exclusiv și care este secretul relației lor perfecte.

Joseph: Ne completăm unul pe celălalt în fiecare zi tot mai mult. De la bun început am avut o chimie foarte corespunzătoare și se confirmă pe zi ce trece. Mai răspundem la așa ceva? (n.r cine lasă mai des de la el). Evident că eu. 

Anda Adam: Tu nu ai văzut și chestiile alea virale de pe internet? Femeia vorbește continuu și bărbatul e „ok”. E o chestie de cum ne naștem noi, e în ADN-ul nostru, foarte rar o să întâlnim cupluri în care bărbatul va fi cel cu gura mare și femeia să fie cea care e calmă, liniștită, parcă ar fi anormal. Așa e frumos.

Joseph: Știi cum e? Happy wife, happy life.(n.r. soție fericită, viață fericită) Singurul răspuns pe care un bărbat poate să-l dea este „da, mami” și atunci toată viața este frumoasă. 

Anda Adam: Nu trebuie să gândești asta, trebuie doar să aplici. Atunci toți bărbații vor fi fericiți. Asta e formula perfectă.

Te-ar putea interesa și: Liviu Vârciu, adevărul despre datoria pe care trebuie să i-o înapoieze lui Nea Marin: „Mi-a dat 30.000, să nu credeți că a uitat moșul”

Joseph, declarație de dragoste pentru Anda Adam

Și, pentru că suntem în luna femeii, l-am rugat pe Joseph să-i facă și o declarație de dragoste partenerei sale de viață. Astfel, bărbatul i-a spus acesteia faptul că, în viziunea sa, este perfectă așa cum e și nu și-ar dori să schimbe nimic la ea. Artista a rămas extrem de surprinsă și nu se aștepta să fie văzută fără defecte prin ochii acestuia.

„Eu nu sunt răsfățată de fel, mă răsfață soțul, el e de vină, pentru că e francez și acolo așa e cultura lor, să fie bărbații mereu romantici, eleganți. Nu-i vina mea, e vina lui.”, a continuat Anda Adam. 

„Vreau să nu se schimbe, să rămână mereu așa. Perfecțiunea nu există, îmi place așa cum e ea, o iubesc din prima zi și de acum înainte.”, i-a spus Joseph partenerei sale.

„El nu e obsedat ca eu să fiu perfectă, eu sunt cea obsedată de mine să fiu perfectă, toate problemele sunt la noi, femeile. El mă iubește așa cum sunt, eu mă stresez degeaba. Concluzia e că aflu și eu așa, din întrebările voastre, că eu sunt perfectă pentru el, ceea ce mă face să mă calmez puțin.”, ne-a spus artista. 

VEZI și: Cum și-a cunoscut What’s Up actuala soție, în vârstă de 23 de ani: „Dragoste la prima vedere”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”




pixel