Selly a criticat dur România, chiar de 1 Decembrie: ”Este un COMUNISM photoshopat”
Selly a vorbit în prima sa emisiune, lansată pe 1 decembrie, despre românii care au emigrat în alte țări. 

Sely și-a lansat canalul de Youtube pe 1 Decembrie, iar cu ocazia zilei Naționale a României, acesta a vorbit în prima ediție cu și despre România. 

Dacă până acum ne adresam întrebări despre istoria României și despre faptul ”de ce românii nu sunt mulțumiți” de țara lor, Selly spune totul pe față și lămurește lucrurile. 

” În primul rând cu migrant este omul care se mută mereu, un emigrant este omul care pleacă din țara lui, iar imigrantul este cel care ajunge în altă țară pentru a trăi”, a spus Selly pe canalul lui de Youtube. 

Plecarea românilor din țară a fost o problemă pentru România din totdeauna, din punct de vedere economic. Însă nu toată lumea cunoaște cauzele pentru care românii iau această decizie. Șelly ne explică de ce românii fac această alegere.

”Românii au plecat masiv din România, încă după Revoluție, dacă plecai din România înainte de 1989 ori erai cu comuniștii și aveai treabă pe afară, ori fugeai ilegal, cum a fugit Nadia Comăneci. Pe vremea respectivă nu aveai voie să ieși din țară decât dacă aveai treabă oficială din partea statului. Nadia Comăneci a fugit din țară cu o lună înainte de Revoluție”, a spus Selly pe contul lui de Youtube. 

Deși am devenit o țară liberă, democratică, românii  au plecat din propria țară, când practic toți trebuiau să rămână. 

”Românii au plecat din cauza mineriadelor. Din cauza celor 3 mineriade. Mineriadele erau oamenii care au fost chemați să restabileasco ordinea, pentru că asta fac ei când nu sunt la muncă. În anul 1989, la câteva zile de la Revoluție, au venit niște băieți la conducere, care se numeau FSN, cu gândul să salveze România, însă oamenii și-au dat seama că erau aceeași oameni din fost conducere. Oamenii s-au gândit ce mai era de făcut. În umra acestor evenimente oribile, foarte mulți studenți și specialiști au decis să plece din România, deoarce țara aceasta a devenit un comunism fotoshopat”, a mai adăugat Selly

Autor: Florentina Arcu | Dată: 02 dec, 15:47

Marius Manole, sursa instagram

Marius Manole, revelație la 42 de ani. Depresia l-a schimbat complet: „Eu am greșit calea, dar nu este niciodată prea târziu să te întorci din drum”/ EXCLUSIV

Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Horoscop SEPTEMBRIE 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Cove, foto Instagram

Cove, adevărul despre plecarea din PRO TV și noua emisiune de la PRIMA TV: „Viața e plină de…surprize- surprize” EXCLUSIV

Unsplash.com/ autor Timothy Dykes

Horoscop. Top 3 cele mai inteligente zodii. Geniul malefic, Înțeleptul și Istețul

Ivan Patzaichin, alaturi de sotia sa, Georgiana

Povestea incredibilă de dragoste trăită de Ivan Patzaichin. Femeia pe care a iubit-o până la ultima suflare: „A fost dragoste la prima vedere”

Dan Negru, sursa foto Facebook

Recunoașteți personajul. Este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România

Cătălin Scărlătescu, foto Instagram

Dieta lui Cătălin Scărlătescu: Alimentul la care nu poate renunța: „Am mâncat toată viaţa şi o să continui să mănânc”

Zodii incompatibile, sursa pixabay/ autor Ryan McGuire

Zodiile care nu au ce căuta împreună: Compatibilitate ZERO. Relații sortite eșecului

Horoscop Chinezesc. Foto: Pixabay.com / autor woodpeace1

Horoscop Chinezesc. Iulie-august 2021. Astrolog Nicoleta Ghiriș: Perioadă guvernată de energia de multiplicare, o energie a viitorului

Unsplash.com/ autor Ivana Cajina

Zodiacul DEFECTELOR. Adevărul „gol-goluț” despre fiecare semn zodiacal

Gândaci, sursa pixabay/

Cum să scapi de gândacii din casă și să eviți apariția lor. Cele mai bune soluții

Unsplash.com/ autor Caju Gomes

Adevărul despre pepenele roșu. 5 efecte secundare mai puțin cunoscute