Selly e milionar! Tatăl vloggerului: „Sper totuși că își va stăpâni pornirile de a arunca cu banii așa”
Data publicării:
Selly și tatăl său au dezvăluit mai multe informații cu privire la situația materială a tânărului vlogger.

Selly a intrat în trecut în atenția românilor, după ce a declarat faptul că obișnuiește să cheltuie în jur de 10.000 de euro pe lună. Această declarație a stârnit zeci de reacții din partea oamenilor care nu reușesc să câștige acești ban nici după luni de zile de muncă. Nu doar oamenii spun că celebrul vlogger aruncă exagerat cu banii, ci și propriul tată, care dezvăluie că acesta a avut acest obicei încă din copilărie. Cu toate acesta, bărbatul speră ca tânărul să se modereze cu timpul și să învețe să-și drămuiască mult mai bine banii. 

„Da, sunt și reacții de genul acesta. Andrei de mic a cheltuit mai mult, când era mai mic îi controlam și conturile și cheltuia fantastic de mic. Până la urmă e bine că își permite, sper ca la un moment dat să nu mai aibă ce cheltui, să nu se întâmple asta, sper totuși ca cu timpul își va drămui și își va stăpâni pornirile astea de a arunca cu banii așa. Este ca un sac cu găuri în care pui apă și se scurge, este cheltuitor.”, spune tatăl lui Selly.

„Sunt cheltuitor, dar sunt și producător. Cheltui mult, dar nu mai mult decât îmi permit. Dacă e un loc în care am mână largă, e într-un proiect în care eu cred.”, a completat vloggerul.

Citește și: Denise Rifai, situații limită cu anumiți invitați din emisiunea de pe Kanal D: „Eu i-am invitat cu respect și ei stăteau pe scaun și mă îngânau”

Cum își justifică Selly aceste cheltuieli

Chiar dacă confirmă faptul că îi pleacă sume colosale din conturi, Selly spune că unele sunt extrem de justificate. În ciuda cheltuielilor pe care le face pentru propriile plăceri, acesta spune că reinvestește extrem de mult în propriile proiecte, care, la rândul lor, generează noi și noi venituri. 

„Majoritatea banilor mei sunt investiți în proiectele în care mă implic direct. Vorbești de investițiile pasive, eu am investit în acțiuni, am un apartament la mare și urmează să iau câteva apartamente în București.”, a mai spus Selly.

„E bine ca el să-și împartă banii în mai multe direcții. Pe termen lung am încredere în el, știu că va mai pierde în continuare bani, dar la un moment dat cred că va fi bine. Nu va face ca noi, noi dacă avem un leu, îl punem la depozit.”, a răspuns și tatăl său.

„Îmi mai sugerează și mie să fac asta, doar că în ultimul timp, proiectele în care sunt implicat necesită investiții mari, încât nu ai cum să pui banii în depozit.”, a răspuns Selly.

Te-ar putea interesa și: Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Selly e milionar

Chiar dacă nu-și dorește să spună care sunt exact sumele de bani pe care le-a câștigat până acum, Selly confirmă faptul că a devenit până la vârsta de 23 de ani milionar în euro. 

„Ar fi greu de spus (n.r. câți bani are investiți până acum) și dacă aș ști, tot nu aș spune-o. Da (n.r. e milionar în euro) și o spun fără niciun fel de rușine sau reținere. Până la 18 ani, pare că am cheltuit mulți bani, dar atunci nu aveam costuri efective. Eu acum, reinvestind foarte mult, dacă stai să te uiți în conturile mele sunt niște cheltuieli incredibile, dar sunt investiții. Reinvestesc foarte mult din ce produc.”, mai spune Selly.

Citește și: Informațiile pe care nu le știi despre Survivor România. Cătălin Zmărăndescu: „Înțelegeți un lucru!”. Cine câștigă competiția în viziunea sa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”




pixel