Selly revine pe marile ecrane cu un nou film – TABĂRA: „Sper să aibă un impact pozitiv atât asupra copiilor, cât și a părinților”
Data publicării:
Selly, cel mai cunoscut vlogger din România, cu peste 3 milioane de fani, revine pe marile ecrane cu o nouă producție cinematografică: filmul TABĂRA.

La numai doi ani după succesul filmului „5GANG: Un altfel de Crăciun“, regizat de Matei Dima, film care a doborât toate recordurile de spectatori,  Selly și mulți alți colegi din mediul online vin în atenția publicului cu un nou proiect educativ și plin de umor: TABĂRA, un film de Vali Dobrogeanu.  Filmul îi are în distribuție pe Selly, Matei Dima, Dorian Popa, Diana Condurache, Smaranda Știrbu, Gami, frații Munteanu, Cezara Cristescu și mulți alții.

Din 27 decembrie, exclusiv în cinematografe
 
Filmul TABĂRA spune povestea unor copii care ajung într-o  tabără de “deztehnologizare” în care sunt învățați să scape de dependența de tehnologie de la telefoane până la social media și tablete. Filmul are un scop moralizator, însă este combinat cu mult umor și intrigi interesante. TABĂRA este un film românesc independent și, totodată, ultimul proiect al trupei 5GANG.
Producția se va lansa oficial în toate cinematografele din țară în data de 27 decembrie.
 
„Sper ca acest film să aibă un impact pozitiv atât asupra copiilor, cât și a părinților. Am investit multe resurse în acest proiect de suflet și tot ce îmi doresc este ca cei care îl văd să rămână cu un sentiment de bine și să se distreze cel puțin cât ne-am distrat noi făcându-l.” spune Selly

.
 
TABĂRA este un film produs de Viva la Vidra Productions în parteneriat cu Selly Media, iar unul dintre producătorii principali este Matei Dima: „Tot ce îmi doresc este ca cinematografia românească să fie privită cu ochi mai buni de către un public cât mai larg. Mă bucur de fiecare film românesc care apare, indiferent dacă este produs de noi sau nu, iar Tabăra este continuarea acestui vis al meu de a aduce oamenii în cinema la <> autohtone.”
 
Filmul TABĂRA este un proiect de debut pentru regizorul și scenaristul Vali Dobrogeanu: “Este un proiect la care am lucrat aproximativ 2 ani. Fiind un film dedicat, în primul rând copiilor și adolescenților, am încercat să echilibrez partea distractivă cu cea educativă, cu accent pe umor. De asemenea, am dorit sa prezint într-o lumina nouă anumite aspecte legate de educație și părinților. Am făcut tot posibilul să ofer o poveste cu un concept original și un subiect apropiat mie, mai exact educația din mediul online. Am tot menționat cuvântul <>, însă pentru mine scopul filmului este de a distra publicul și de a prezenta subiectul într-o lumina aparte.”
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Cinematografie
Tagurile articolului: Dorian Popa  film  matei dima  selly  tabara 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel