Semnele zodiacale care au noroc în dragoste, pe 9 decembrie 2023. Iubirea este de partea lor
Data publicării:
Dragostea plutește în aer pentru câteva dintre semnele zodiacale.

1. Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Fie că ești o persoană tânără care tocmai călătorește în lumea iubirii și a romantismului, fie că ești o persoană mai în vârstă și experimentată, vei observa că pe 9 decembrie 2023 vrei să dai un sens iubirii. Ai văzut că, atunci când doi oameni se pun împreună, trebuie să existe un fel de "regulament" de urmat și, deși, desigur, nu există niciodată, vei dori să discuți cu partenerul tău ideea de a stabili câteva legi.

Chiar nu-ți pasă dacă dai impresia că ești stoic sau rece, pentru că nu ești nici una, nici alta; ceea ce ești este inteligență, iar în timpul tranzitului lui Mercur în trigon cu Lilith, chiar vorbești serios.

Există și o latură de afaceri, deoarece vezi dragostea și romantismul ca fiind oarecum tranzacționale. Nu vrei să transformi asta în puf; este ceva real și ești suficient de norocos să fii cu un partener căruia îi pasă suficient de mult de acest gen de lucruri pentru a-ți acorda timpul necesar pentru a discuta despre toate acestea.


Ceea ce face ca aceasta să fie o zi norocoasă pentru tine este faptul că simți că tu și partenerul tău sunteți acum liberi să treceți la orizonturi mai mari... împreună. Da, există dragoste, pasiune și romantism, dar acest parteneriat al vostru este o investiție, iar în timpul trigonului lui Mercur cu Lilith, veți simți că trebuie abordat în mod rațional și inteligent. Ai găsit persoana potrivită pentru a ți se alătura pe acest drum, iar pe 9 decembrie 2023, te vei simți bine că ai ales cu înțelepciune.

2. Capricorn 
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ceea ce face ca aceasta să fie o zi atât de fericită pentru tine este faptul că, în timpul trigonului lui Mercur cu Lilith, vei vedea ceva la partenerul tău romantic care te lasă să știi că viitorul cu el nu va fi doar dulce, ci și plin de complexitate... în cel mai bun mod posibil. Ești cu cineva care oferă mai mult decât iubire, are inteligență și acest lucru te entuziasmează.


Nu ești sigură că poți fi romantică zi de zi, iar aici tranzitul lui Mercur în trigon cu Lilith îți dă de înțeles că este în regulă. Punem atât de multă presiune pe noi înșine pentru a părea cel mai mare amant din lume și cel mai de succes partener romantic, încât, imediat ce obosim de această presiune, simțim că avem nevoie de mai mult. Vrei să rămâi alături de partenerul tău, dar nu și dacă asta înseamnă că trebuie să joci rolul de amant devotat, zi de zi.

Această zi vă oferă ideea că presiunea este de fapt în mintea dumneavoastră și că partenerul dumneavoastră romantic simte de fapt cam același lucru ca și dumneavoastră. Sunteți atât prieteni, cât și iubiți, și vă place să credeți că, dacă anumite zile necesită un accent mai mare pe prietenie, acest lucru este în regulă pentru ambele părți. Se pare că partenerul tău este suficient de inteligent pentru a ști că păstrarea unei bune prietenii valorează greutatea sa în aur.

3. Vărsător 
(20 ianuarie - 18 februarie)


Ceea ce a început ca o poveste de dragoste uimitor de pasională a devenit acum mult mai mult decât atât... și ești foarte fericit de evoluția ei. Tu și partenerul tău ați trecut prin multe împreună și nu ați fost întotdeauna siguri dacă veți reuși sau nu să vă descurcați. În această zi, 9 decembrie 2023, vei putea să zâmbești și să te reculegi, știind că tot ceea ce ați trecut împreună nu a făcut decât să vă întărească legătura.

În timpul tranzitului lui Mercur în trigon cu Lilith, vei vedea că, indiferent prin ce treceți tu și partenerul tău în acest moment, vă aveți unul pe celălalt cu care să vorbiți.
Acum, asta ar putea părea evident, dar ai fi surprinsă de cât de puțin vorbesc cuplurile unul cu celălalt când vine vorba de lucrurile importante. Lipsa unei comunicări oneste este ceea ce pune capăt relațiilor, iar tu simți că ceea ce ai cu partenerul tău este mai mult decât o simplă poveste de dragoste; este o prietenie foarte serioasă și puternică.

 

Partea de prietenie a relației tale se învârte în jurul conversațiilor inteligente, a dezbaterilor și chiar a argumentelor savante. Îți iei cuvintele în serios și asculți cu atenție tot ceea ce partenerul tău aduce la masă. Ceea ce ai cu această persoană este mai mult decât special; este de neatins. Din fericire, în timpul unor tranzite precum Mercur în trigon cu Lilith, vei putea sărbători acest tip de conexiuni. Ceea ce ai cu partenerul tău este rar, Vărsătorule. Onor-o.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel