Semnele zodiacale care au noroc în dragoste, pe 9 decembrie 2023. Iubirea este de partea lor
Data publicării:
Dragostea plutește în aer pentru câteva dintre semnele zodiacale.

1. Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Fie că ești o persoană tânără care tocmai călătorește în lumea iubirii și a romantismului, fie că ești o persoană mai în vârstă și experimentată, vei observa că pe 9 decembrie 2023 vrei să dai un sens iubirii. Ai văzut că, atunci când doi oameni se pun împreună, trebuie să existe un fel de "regulament" de urmat și, deși, desigur, nu există niciodată, vei dori să discuți cu partenerul tău ideea de a stabili câteva legi.

Chiar nu-ți pasă dacă dai impresia că ești stoic sau rece, pentru că nu ești nici una, nici alta; ceea ce ești este inteligență, iar în timpul tranzitului lui Mercur în trigon cu Lilith, chiar vorbești serios.

Există și o latură de afaceri, deoarece vezi dragostea și romantismul ca fiind oarecum tranzacționale. Nu vrei să transformi asta în puf; este ceva real și ești suficient de norocos să fii cu un partener căruia îi pasă suficient de mult de acest gen de lucruri pentru a-ți acorda timpul necesar pentru a discuta despre toate acestea.


Ceea ce face ca aceasta să fie o zi norocoasă pentru tine este faptul că simți că tu și partenerul tău sunteți acum liberi să treceți la orizonturi mai mari... împreună. Da, există dragoste, pasiune și romantism, dar acest parteneriat al vostru este o investiție, iar în timpul trigonului lui Mercur cu Lilith, veți simți că trebuie abordat în mod rațional și inteligent. Ai găsit persoana potrivită pentru a ți se alătura pe acest drum, iar pe 9 decembrie 2023, te vei simți bine că ai ales cu înțelepciune.

2. Capricorn 
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ceea ce face ca aceasta să fie o zi atât de fericită pentru tine este faptul că, în timpul trigonului lui Mercur cu Lilith, vei vedea ceva la partenerul tău romantic care te lasă să știi că viitorul cu el nu va fi doar dulce, ci și plin de complexitate... în cel mai bun mod posibil. Ești cu cineva care oferă mai mult decât iubire, are inteligență și acest lucru te entuziasmează.


Nu ești sigură că poți fi romantică zi de zi, iar aici tranzitul lui Mercur în trigon cu Lilith îți dă de înțeles că este în regulă. Punem atât de multă presiune pe noi înșine pentru a părea cel mai mare amant din lume și cel mai de succes partener romantic, încât, imediat ce obosim de această presiune, simțim că avem nevoie de mai mult. Vrei să rămâi alături de partenerul tău, dar nu și dacă asta înseamnă că trebuie să joci rolul de amant devotat, zi de zi.

Această zi vă oferă ideea că presiunea este de fapt în mintea dumneavoastră și că partenerul dumneavoastră romantic simte de fapt cam același lucru ca și dumneavoastră. Sunteți atât prieteni, cât și iubiți, și vă place să credeți că, dacă anumite zile necesită un accent mai mare pe prietenie, acest lucru este în regulă pentru ambele părți. Se pare că partenerul tău este suficient de inteligent pentru a ști că păstrarea unei bune prietenii valorează greutatea sa în aur.

3. Vărsător 
(20 ianuarie - 18 februarie)


Ceea ce a început ca o poveste de dragoste uimitor de pasională a devenit acum mult mai mult decât atât... și ești foarte fericit de evoluția ei. Tu și partenerul tău ați trecut prin multe împreună și nu ați fost întotdeauna siguri dacă veți reuși sau nu să vă descurcați. În această zi, 9 decembrie 2023, vei putea să zâmbești și să te reculegi, știind că tot ceea ce ați trecut împreună nu a făcut decât să vă întărească legătura.

În timpul tranzitului lui Mercur în trigon cu Lilith, vei vedea că, indiferent prin ce treceți tu și partenerul tău în acest moment, vă aveți unul pe celălalt cu care să vorbiți.
Acum, asta ar putea părea evident, dar ai fi surprinsă de cât de puțin vorbesc cuplurile unul cu celălalt când vine vorba de lucrurile importante. Lipsa unei comunicări oneste este ceea ce pune capăt relațiilor, iar tu simți că ceea ce ai cu partenerul tău este mai mult decât o simplă poveste de dragoste; este o prietenie foarte serioasă și puternică.

 

Partea de prietenie a relației tale se învârte în jurul conversațiilor inteligente, a dezbaterilor și chiar a argumentelor savante. Îți iei cuvintele în serios și asculți cu atenție tot ceea ce partenerul tău aduce la masă. Ceea ce ai cu această persoană este mai mult decât special; este de neatins. Din fericire, în timpul unor tranzite precum Mercur în trigon cu Lilith, vei putea sărbători acest tip de conexiuni. Ceea ce ai cu partenerul tău este rar, Vărsătorule. Onor-o.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care vor fi pasionali și posesivi

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Cea mai norocoasă zodie: „Voi sunteți cei mai bine aspectați”

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”


Kylian Mbappe, anunţ oficial. Pleacă de la PSG

Contractul lui Kylian Mbappe cu PSG expiră în această...

Mama sau tata? De la cine moștenește copilul temperamentul?

Temperamentul reprezintă componenta instinctivă a modului...



pixel