Semnele zodiacale care fac crize de gelozie. Nu tolerează să-i vadă pe alții fericiți
Data publicării:
Unele persoane ia foc de invidie și gelozie la cele mai mici lucruri. Nu le place deloc să facă compromisuri sau să se adapteze și se așteaptă ca lumea să acționeze în funcție de ceea ce le place lor. Astfel de tipuri de persoane sunt foarte negative și nu tolerează să-i vadă pe alții fericiți. Ba chiar le urează ghinion oamenilor! Și astfel, este important să stai departe de astfel de oameni sau să nu te pui deloc pe partea lor rea. Prin urmare, aici sunt enumerate câteva semne zodiacale care devin EXTREM de geloase.

Taur

Ei sunt pregătiți pentru o viață de lux, pasiune și distracție, dar nu-și vor putea stăpâni gelozia dacă vor vedea că altcineva primește roadele muncii lor. Taurii sunt oameni harnici, dar pot ruina pe cineva atunci când invidia le intră în minte.

Rac

Sunt extrem de sensibili la emoțiile și sentimentele lor. Se dedică celor mai apropiați și se simt foarte nesiguri atunci când altcineva încearcă să le ia locul. Atunci când se simt geloși, vor încerca să saboteze viața persoanei respective într-un mod foarte insensibil.

Leu

Ei devin extrem de geloși și, în cele din urmă, se simt foarte furioși atunci când sunt geloși pe cineva. Au o dorință constantă de a rămâne în top, deoarece vor ca ceilalți să îi urmeze, nu invers. Leii pot fi, de asemenea, foarte egoiști uneori, așa că nu își vor recunoaște niciodată greșelile.

Fecioară

Dacă văd pe altcineva trăindu-și viața de vis, vor deveni nebunește de geloși. Vor încerca să ruineze viața și poziția acelei persoane prin orice mijloace necesare, doar pentru ca ei să aibă o viață, o relație și o carieră perfecte, așa cum au visat.

Scorpion

Ei devin geloși foarte ușor și nu ar trebui să le strice niciodată partea rea. Ei vor putere, loialitate și pasiune în relațiile lor. Atunci când nu obțin același lucru, se simt amenințați și urmăresc să distrugă cealaltă persoană care îi face să se simtă astfel.

Top 5 cele mai vulnerabile și slabe semne zodiacale

Berbec

Uneori nu știu cum să își gestioneze emoțiile. Deoarece sunt foarte impulsivi cu deciziile și acțiunile lor, nu știu cum să acționeze atunci când trebuie să se confrunte cu situații complicate. Deciziile pe care le iau, îi fac să pară foarte slabi.

Rac 

Sunt extrem de sensibili și blânzi când vine vorba de dragoste și de alte emoții puternice. Pot fi foarte vulnerabili atunci când vine vorba de a-și exprima sentimentele față de cei pe care îi iubesc. Dacă cineva le vorbește pe un ton sever, cei din Rac ar putea ceda cu ușurință.

Fecioară

Ei sunt cel mai puțin probabil să fie slabi, dar, în realitate, sunt foarte vulnerabili. Se asigură că par puternici, dar în interior, încearcă doar să își croiască o viață de succes. Se simt foarte răniți atunci când cineva spune lucruri urâte despre ei, dar fac tot posibilul să nu o arate.

Scorpion

Le este foarte frică să își lase emoțiile în aer liber, de teama judecății din partea celorlalți. Scorpionii prezintă o imagine foarte puternică despre ei înșiși, dar, în secret, se simt foarte vulnerabili și le este frică să se confrunte cu emoții intense.

Pești

Adesea sunt considerate a fi cele mai slabe dintre toate semnele. Sunt foarte vulnerabili atunci când vine vorba de acceptarea emoțiilor lor. Fac tot posibilul să-și îmblânzească emoțiile și vulnerabilitățile, dar este o adevărată provocare pentru ei.

 


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   astre  gelozie  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel