Semnele zodiacale care se întorc la fostul iubit, pe 4 octombrie 2023. Își doresc împăcarea
Data publicării:
Ideea de a ne împăca din nou cu cineva de care am trecut deja prin moțiunile de despărțire pare a fi aproape mai mult decât poate suporta oricine, și totuși se întâmplă. Cuplurile se reîntâlnesc tot timpul după pauze lungi și îndelungate în care nu au fost unul cu celălalt.

 În timpul Lunii în trigon cu Marte, trebuie să ne întrebăm dacă este corect să fugim înapoi la fostul nostru prieten. Apoi, după ce ne vom ignora judecata, vom face ceea ce ne spune impulsul nostru: vom încerca imediat să ne întoarcem cu acea persoană din trecut. Trei semne zodiacale simt regretul despărțirii în timpul Lunii în trigon cu Marte, iar asta este ceea ce ne va determina să ne întoarcem înapoi ca și cum acest fost al nostru are răspunsurile la toate întrebările noastre.

1. Rac(21 iunie - 22 iulie)

Ai vrut să te ții de plan și să nu te mai întorci niciodată la persoana despre care crezi că ți-a distrus viața, dar iată că îți reconsideri acest plan. În timpul tranzitului Lunii în trigon cu Marte din 4 octombrie 2023, vei începe să te întrebi dacă ai făcut mișcarea corectă acceptând să te desparți de fostul partener. Ți-ai dorit acest lucru sau ai fost doar convins să vrei asta, ca și cum ar fi fost gândul tău inițial?


Fostul tău partener a vrut ca relația să se termine din motivele lor, iar tu nu ai crezut niciodată că finalul s-a produs în mod clar și complet. Simțiți că încă mai există niște lucruri nerezolvate aici ... lucruri pe care doriți să le legați. Astăzi este ziua în care îi prezinți ideea fostului tău că te gândești la o reîntâlnire cu el. Pe de altă parte, ei și-au continuat complet viața, spre surprinderea ta.

2. Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Întoarcerea la fostul tău iubit nu a făcut niciodată parte din plan, deși nu știi de ce. Aceasta este persoana cu care ți-ai petrecut cei mai frumoși ani. I-ai iubit foarte mult, și încă o faci, și nu te-ai împăcat niciodată cu ideea că voi doi ați luat-o pe drumuri separate. De ce? De ce nu sunteți împreună, rezolvând toată chestia asta? Există motive clare, dar aceste motive vă par acum inacceptabile. În timpul tranzitului Lunii în trigon cu Marte, pe 4 octombrie 2023, vei ajunge la acest fost și îți vei dori o conversație decentă și inteligentă pentru a vă împăca. S-ar putea să vă întâlniți cu un răspuns plăcut și pozitiv. S-ar putea să merite să faci acest lucru dacă îți dorești acest lucru, Scorpionule. Gândiți-vă profund înainte de a acționa.

3. Capricorn 
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Va trebui să decideți dacă vă întoarceți la fostul dvs. soț pentru că v-a făcut să vă simțiți atât de vinovat pentru că l-ați părăsit încât nu mai aveți de ales SAU pentru că vreți să fiți cu ei și numai cu ei. Pe 4 octombrie 2023, te vei simți singur. Te vei gândi la vremurile bune de altădată cu partenerul tău romantic și vei uita de certurile non-stop și de neînțelegerile amare. Vei vedea doar acel chip dulce și zâmbitor în fața ochilor minții tale și vei dori să alergi înapoi în brațele lor cât mai repede. Tranzitul Lunii în trigon cu Marte te face să uiți complet cât de nefericit ai fost și de ce trebuia să fugi ca un fulger de acea persoană. Aceasta este viața ta, până la urmă, Capricorn, și vei face ceea ce trebuie să faci. Mult noroc cu reîntâlnirea.

Citește și: Horoscop, miercuri, 4 octombrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  impacare  iubit  zodii 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”




pixel