Semnificația zilei- 24 mai 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Zi bună pentru investiții, cumpărături inteligente și folositoare”
Data actualizării:
Data publicării:
Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 24 mai 2022.

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 24 mai 2022.

„Putem da dovadă de echilibru și armonie în relațiile interumane, avem tendința de a avea grijă de prietenii noștri, ceea ce nu este un lucru foarte rău, dar ar trebui să ne gândim și la noi astăzi. E o zi în care, într-adevăr, este benefic dacă oferim din prea plinul nostru celorlalți, dar este bine să fim corecți în a ne manifesta puterea, fără intrigi la tot pasul. Trebuie să-i implicăm corect și eficient pe toți ceilalți din viața noastră”, a spus Nicoleta Ghiriș pentru Spectacola. 

Vibrația zilei

„Zi bună pentru investiții, cumpărături inteligente și folositoare. Să menținem gândirea pozitivă pentru a nu înregistra pierderi astăzi.”, a scris Nicoleta Ghiriș pe instagram.

HOROSCOP CHINEZESC - MAI 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Luna aceasta este luna Șarpelui de Lemn, o lună în care vom fi tentați să facem împrumuturi”

 

Luna această este luna Șarpelui de Lemn, o lună în care vom fi tentați să facem împrumuturi, să ne cunoaștem interesul în general, să fim vehemenți în a ne susține cauzele și să încercăm să îi conducem și controla pe ceilalți. Arta echilibrului constă în a face activitățile mai sus menționate cu diplomație, fără a-i afecta pe ceilalți din dorința să ne îndeplinim țelurile. Este luna în care putem ușor fi predispuși către pedeapsa pe nedrept și de aceea precauția trebuie să fie maximă.


Bineînțeles- fiecare zodie va fi influențată pozitiv sau negativ într-un anumit domeniu.


Șobolan: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020


Focusul lunii este pe zona relațională și energia de dragoste și învățătură este prezentă în această perioadă asupra voastră. Energia este puternică și va va îndrumă pașii înspre activități ce vor duce la obținerea de sentimente bune în familie. Va poate ajută energia de relații să rezolvați problemele, cu care vă confruntați mai ales în zona carierei. Este luna în care veți începe lucruri noi, business-uri noi și veți învață lucruri, acumulând noi cunoștințe, în a vă reuși proiectele. Este bine să fiți înconjurați de nativi Câine pentru amplificare energie benefică. Culori recomandate sunt verde, olive, kaki, negru, albastru.

Bivol: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021


În această perioada puteți întreprinde activități în sfera medicală (sănătate), Există o energie puternică, ce vă poate guverna pe zona de atac pe sănătate. Atenție și la afecțiunile copiilor nativi bivoli- care sunt încă la școală, se pot ușor îmbolnăvi de la o afecțiune a colegilor sau profesorilor.  Orice afecțiune mai supărătoare trebuie investigată. Rămâneți protejați de orice remediu de sănătate, veți găsi medicii potriviți să va ajute. Mențineți legătura cu zona medicală pentru minore consultații.

Citește continuarea AICI


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astrolog  chinezesc  horoscop  mai  nicoleta ghiris  semnificatia zilei 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel