"Sentimentele noastre sunt la fel". Cătălin Botezatu, despre relația cu Bianca Drăgușanu: O iubesc foarte tare. Sufăr când cineva se ia de ea
Data actualizării:
Data publicării:
Cătălin Botezatu a dezvăluit care este relația sa actuală cu Bianca Drăgușanu.

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați designeri de modă din țara noastră. Deși relația de dragoste dintre el și Bianca Drăgușanu s-a încheiat acum mulți ani, creatorul de modă o apreciază foarte mult pe aceasta și nu ezită niciodată din a-și exprima sentimentele pe care le are față de ea.

"Bianca e creația mea și ea știe asta și spune asta. Și eu sunt mândru, chiar dacă o să îmi iau hate. Bianca a pornit de jos, a fost, atunci când am cunoscut-o eu, o femeie frumoasă, care, normal, a evoluat, cum este și firesc.

Am văzut tot felul de femei în România care evoluează și asta nu e rău sau am văzut tot felul de fete, care dintr-un aspect neplăcut au evoluat în femei frumoase și iar nu este rău, dar pe ele nu le mai comentează nimeni. Pe Bianca în schimb, toată lumea o comentează, nu înțeleg de ce, că vezi doamne și-a scos coastele și așa mai departe. Nu, nene! Are talia mică pentru că face sport, pentru că se îngrijește și pentru că a investit în ea. Că și-a pus niște silicoane și niște buze, că ți-ai luat pantofi noi, toată lumea are.", a declarat Cătălin Botezatu, pentru WOWbiz.ro.

"O iubesc foarte tare"

Designerul recunoaște faptul că încă are sentimente puternice față de Bianca Dăgușanu și nimeni nu va putea interveni vreodată în relația lor. Mai mult, acesta consideră faptul că Bianca ar trebui să fie considerată un exemplu pentru tânăra generație și să nu mai fie tratată cu hate.

"O susțin, am iubit-o foarte tare, o iubesc foarte tare, ca om, ca persoană, niciodată să nu spui niciodată, chiar țin la ea, chiar mă deranjează și sufăr așa în mine când cineva se ia de ea gratuit, pentru că eu o cunosc mai bine ca oricine. M-am întâlnit cu ea chiar acum două săptămâni înainte de a pleca la Paris. Sentimentele noastre sunt la fel, indiferent cu cine este ea sau dacă este căsătorită, îi respect iubitul, logodnicul, soțul, pentru că asta nu are nicio legătură. Sentimentele mele sunt aceleași, de iubire, o altfel de iubire acum și de susținere necondiționată toată viața. Bianca, că vreți sau că nu vreți este un etalon, chiar dacă lumea o să spună că le-a influențat negativ pe fetele din ziua de azi că vor să fie ca ea.

Măcar să fie ca Bianca, decât ca altele care sunt vai mama lor. Eu zic că fiecare ar trebui să ne uităm în grădina noastră și să nu mai comentăm, să nu mai dăm atât hate, pentru că avem o viață și nu ne interesează efectiv ce face celălalt. Așa fac eu, așa fac persoanele care gândesc, așa face și Loredana Groza, așa face și Bianca Drăgușanu și oamenii cărora nu le pasă efectiv de ce vorbește lumea.", a continuat Cătălin Botezatu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Bianca Dragusanu  Catalin Botezatu  dragoste  relatie  vedete 


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”

Captură video: YouTube/Micutzu Stand-up Official

Denise Rifai a dezvăluit care a fost primul ei salariu. Prezentatoare TV a uimit pe toată lumea: „Și-a luat diamante din primul job?”

Captură video: Pro TV

Ce meserii a avut Zanni înainte de Survivor All Stars: „Alte joburi nu mergeau, nu mă primeau”




pixel