Șerban Huidu, dezvăluiri dureroase despre moartea celei care i-a dat viață: ”Mama a făcut 59 de ani și a murit la o zi după”
Data publicării:
Șerban Huidu a vorbit despre pierderea mamei sale. Cea care i-a dat viață a fost răpusă de o boală nemiloasă. 

Șerban Huidu și-a deschis sufletul și a vorbit despre moartea mamei sale. Femeia a fost răpusă de o boală nemiloasă. Deși, familia a făcut tot ce i-a stat în putință să o țină cât mai mult în viață, femeia și-a dat ultima suflare, chiar la o zi după ce a împlinit vârsta de 59 de ani.

Șerban Huidu, dezvăluiri dureroase despre moartea celei care i-a dat viață

Invitat în emisiunea „40 de întrebări”, cu Denise Rifai, Șerban Huidu și-a deschis sufletul și a vorbit despre moartea mamei sale. Prezentatorul dă vina pe sistemul medical din România pentru felul în care sunt tratați cei care sunt diagnosticați cu cancer. 

„A fost foarte complicat și pentru mine și pentru fratele meu. Era o perioadă în care, din punct de vedere profesional, totul mergea foarte bine. Mama a făcut 59 de ani și a murit la o zi după. A avut o formă de cancer care, de exemplu, la americani, se dezvoltă la fermieri, la cei care umblă cu pesticide și alte substanțe. Mama a avut un program care se numea „calitatea grânelor”, timp de mulți ani. Îi veneau săculeți cu grâne din toată țara, le studia la microscop și, stând cu nasul în ele, a avut această problemă. 

Am făcut tot ce ne-a stat în putință ca să-i prelungim viața, dar în România ar fi fost deja condamnată, deși a contribuit ani de zile la sistem, deși a cercetat în zonă. Eu cred că cei care suferă de astfel de boli și sunt în grija sistemului public ar trebui să fie tratați cu totul altfel. M-am împăcat cu ce s-a întâmplat cu mama, dar cu ce se întâmplă în sistemul medical, nu. ”, a declarat Șerban Huidu, în emisiunea „40 de întrebări”, cu Denise Rifai.

Șerban Huidu: „Reușea întotdeauna să scoată din mine tot ce e mai bun”

„Mama avea acel ceva și reușea întotdeauna să scoată din mine tot ce e mai bun. De exemplu, când aveam dispută pe orice fel de temă, de la bucătărie, până la sufragerie, totul se termina cu mersul Larousse. Larousse era un fel de Wikipedia, pe vremuri. Era un dicționar explicativ, francez. Dacă eu aveam dreptate cu ceva, atunci Larousse-ul era greșit, dacă ea avea dreptate, atunci era vai de capul meu. De multe ori plecam de acasă doar să mă liniștesc, dar așa am învățat foarte multe lucruri. De fiecare dată când sunt în situația de a lua decizii, de a mă gândi la lucruri importante sau de viață, ma gândeam cât de bine ar fi fost să mă duc din nou Larousse. ”, a mai spus prezentatorul. 

Cu cine seamănă Șerban Huidu

”Eu semăn cu mama. Ea era destul de conservatoare, dar cred că, în general, așa cum spuneam de liberul arbitru și de sistemul de valori, cred că așa am fost crescut. Eu am avut la Revoluție 13 ani jumătate, cam cât are băiatul meu cel mic, acum. Mă gândeam cu groază câte lucruri am învățat în acea perioadă, cât de ieșit eram din adolescență, câte lucruri complicate erau, lucruri pe care mulți nu le povestesc copiilor, deși ar trebui. Deci, cred că semăn cu mama, dar în cea mai mare parte, semăn cu omul pe care mi l-am propus să devin prin acest sistem de valori. Mi-am pus în cap să devin un om corect. ”, a mai spus Șerban Huidu, pentru sursa citată mai sus.

Citește și: Șerban Huidu are din nou permis de conducere, la 11 ani după cumplitul accident în care a fost implicat: „Nu-mi strică să-l am în buzunar”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   mama  Serban Huidu  vedete 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel