Șerban Huidu are din nou permis de conducere, la 11 ani după cumplitul accident în care a fost implicat: „Nu-mi strică să-l am în buzunar”
Serban Huidu este din nou șofer, la 11 ani după ce a fost implicat într-un accident grav. 

Șerban Huidu, în vârstă de 56 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV. Șerban Huidu este primul “cârcotaș” al României și continuă să își mențină titulatura, la mai bine de două decenii de când, sub umbrela pamfletului, disecă gafele făcute de vedetele autohtone. Până în anul 2014, Mihai Găinușă i-a fost coleg de platou, până când acesta din urmă a părăsit emisiunea.

Șerban Huidu are din nou permis de conducere, după cumplitul accident în care a fost implicat în urmă cu 11 ani

Pe 16 octombrie 2011, în dreptul localității Timișul de Sus, Șerban Huidu a fost implicat într-un accident rutier cumplit, în urma căruia au decedat trei persoane. Prezentatorul TV  intrat cu mașină pe contrasens și a lovit frontal un alt autoturism, în urmă căruia doi oameni au murit pe loc, al treilea la spital. Acum, la 11 ani de la tragicul accident, Șerban Huidu a reușit să dea din nou examen auto și să își ia din nou permisul de conducere. Cu toate astea, bărbatul susține că nu este nerăbdător să se urce din nou la volan. Totodată, acesta a precizat că are șoferi care să-i conducă mașina. 

„Din august 2022! Adică de șase luni! Nu m-am grăbit să-mi iau permis de conducere! Aveam dreptul să conduc, dar după accident nu am condus deloc până când s-a dat decizia finală eu nu am condus, deși aveam dreptul să conduc! După ce a încetat perioada de grație care era de șase ani, deci în 2019, toate ziarele au scris că mi-am luat carnet! Nu mi-am luat carnet! Mi-am luat în anul 2022, în august! Am învățat! Am dat sala! Au trecut ceva ani! Sunt 11 ani de când am mers ultima oară la volan, așa că e complicat chiar și pentru mine, care am făcut milionul de kilometri cred! Dar într-în final am stat și m-am gândit că nu-mi strică să am un carnet de conducere în buzunar, în caz de nevoie, că trebuie să merg undeva, că e în pericol cineva! Am șoferi, are cine să mă conducă! Nu sunt neapărat disperat după a merge cu mașina! Mai ales după ce am trecut prin ceea ce am trecut! Din când în când! Rar!”, a mărturisit Șerban Huidu, în emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai. 

Cât de răzbunător este Șerban Huidu

„Nu aș putea spune că sunt răzbunător, dar nu rămân niciodată dator.  Nu știu dacă îți face neapărat rău, dar dacă mi-ai făcut vreodată ceva, balanța ar trebui echilibrată. Din acest punct de vedere „oltenașul” mai are încă un cuvânt de spus. Nu pot să spun că sunt un om rău sau care caut să-i răzbun. Uneori, poate nu am ajutat oameni și am devenit foarte rău pentru că nu am ajutat și nu pentru că le-aș fi făcut ceva rău. Erau atât de obișnuiți să fie ajutați, aveau impresia că li se cuvine atât de mult, încât au fost foarte uimiți atunci când nu îi mai ajuți. ”, a spus Șerban Huidu. 

Șerban Huidu: „De foarte multe ori, lucrurile s-au întors împotriva mea”

Toto în cadrul emisiunii menționate mai sus, Șerban Huidu a dezvăluit și care sunt cele mai mari defecte ale sale. 

Cred ca am două defecte. Sunt destul de încrezător în oameni și nu știu să spun „nu”. De foarte multe ori, lucrurile s-au întors împotriva mea. Nu îi consider vinovați față de greșelile pe care le-au făcut față de mine, ci mă consider vinovat eu, pentru că i-am acceptat. Iar dezamăgit vine de la amăgit. ”, a mai spus prezentatorul TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 30 ian 2023, 13:07

DC Media Group Audience

Tudor Chirila, foto Instagram

Tudor Chirilă, răspuns genial pentru copiii săi, după ce i-au cerut să le cumpere telefoane: „Pune-i cartelă și du-te cu cărămida la școală”

Mirela Vaida, captură video Youtube/ Acces Direct

Mirela Vaida este în doliu. Vedeta va lipsi de la Acces Direct: „Este un eveniment greu în familie”

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop. Fenomenul astrologic de pe 9 iunie vine cu schimbări majore pentru zodii

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Voi cu Voicu

Cristina Demetrescu - Horoscopul verii 2023. Zodiile care vor da lovitura: „Mari șanse din punct de vedere profesional, creștere, promovare”

Adam Stavarache, captură video Vorbește lumea

Persoanele cele mai predispuse la divorț, în funcție de data nașterii. Adam Stavarache: „Pot rămâne singure toată viața”

Stephan Pelger, foto Instagram

Ioana Mandache, despre Stephan Pelger: Era foarte trist. Confirmase că vine și la petrecerea Viva, dar nu a mai ajuns

Sursa Freepick

Horoscop. Venus în Leu, de pe 5 iunie. Previziuni pentru ultimele ȘASE semne din zodiac

Sursă foto: Instagram/ Sarah Juree

A fost exclusă din învățământ după ce s-a aflat ce făcea în afara programului. Povestea profesoarei care își vinde pozele online: „Mi-am câștigat întregul salariu anual de profesor”

Sursa foto: Marina Almășan, Facebook

Recunoașteți personajul? Este o cunoscută prezentatoare TV și scriitoare de la noi din țară

Sursa foto: unsplash, autor Obie Fernandez

Cele mai irascibile semne zodiacale. Le este greu să-și schimbe comportamentul

Bianca Drăgușanu, foto Instagram

Educație fără fițe. Fiica Biancăi Drăgușanu merge la o școală de stat: „Dacă eu am crescut normal, la o școală de stat, ea de ce nu ar face asta?”

Sursă foto: Youtube/ theXclusive

Copiii adoptivi ai Luminiței Anghel s-au reîntâlnit. Reacția artistei după ce David Pușcaș a revăzut-o pe Măriuca