Șerban Huidu, desființat de public, după ce l-a criticat aspru pe Irinel Columbeanu: „Vorbește un criminal”
Data publicării:
Șerban Huidu a fost nevoit să facă față unui val de critici foarte dure, după ce a admis că „nu îi pare rău de situația în care a ajuns Irinel Columbeanu”.

Șerban Huidu a scros pe bloggul său personal că nu are niciun fel de „scuză” pentru Irinel Columbeanu, insinuând că nu l-a plăcut pe fostul afacerist încă de la început.

Cu toate acestea, el nu a avut parte de o urmare tocmai liniștită, publicul intervenind și comentând într-un mod care a „cântărit” greu, făcându-se chiar și aluzii la accidentele de care a avut parte fostul prezentator de televiziune.

Pe scurt, Șerban Huidu l-a numit pe Irinel, printre altele, „beizadea”, apelându-l și „Virinel”, în loc de „Irinel”, iar acestea probabil că sunt doar câteva dintre motivele pentru care urmăritorii săi nu au tăcut pur și simplu.

Vezi și: Șerban Huidu, declarații dure cu privire la Irinel Columbeanu. De ce nu a avut o părere bună despre fostul milionar încă de la început

”Nea Virinel nu a muncit o oră pentru banii pe care i-a risipit atât de repede și nechibzuit. Tac’su a făcut rost de ei. Cum? Dumnezeu știe. Dar Columbeanuu junior nu a făcut decât să cheltuiască. Și ce face o beizadea obișnuită cu luxul și cu femeile gonflabile, când sacul ajunge la fund? Cum ce? Se împrumută. Și băncile îi dau. Că doar e Columbeanu ăla șic de la televizor. Ce uită să vă spună bancile când vă dau împrumut e ca ele vă dau cu o mână și vă iau cu 10. Virinel așa s-a ars.”, scrie Șerban Huidu pe blogul său.

Mai departe, Șerban Huidu se arată nemulțumit de faptul că mass-media l-ar supravalorifica pe fostul afacerist și drama de care are parte, totul rezumându-se la dorința de a se crea rating. Aceasta fiind opinia spusă pe larg a fostului prezentator, publicul nu l-a iertat.

”Dar oare de ce toată presa îl arată pe nefericit? De unde expunerea asta media? Dramolina lui Virinel e perceputa de masa mare de oameni drept o dulce razbunare. „Ai vazut Gicule ce și-a furat-o smecheru ăla? Nema famei, nema conac, fără masini e vai viața lui”. Aceasta răzbunare colectivă e exploată de fiecare ziar, fiecare televiziune site sau blog ce ii prezintă urata-i decadere. De asta face audienta. De asta se uită milioane de oameni la știrile sordide despre nenorocit.”, spune Huidu.

Vezi și: Șerban Huidu, motivul pentru care Mihai Găinușă nu mai vrea să audă de el. Cei doi au rupt orice legătură: „Nici nu mi-a răspuns la telefon!”

Potrivit Ego, urmăritorii vedetei și-au exprimat opinia în moduri inedite. Mulți dintre aceștia i-au luat apărarea fostului afacerist, invocând faptul că Șerban Huidu „nu ar trebui să judece”:

„Vorbește un criminal.”

„Șerban Huidu să-și vadă de conștiința lui, dacă a avut vreodată conștiința.”

„Ar trebui să taci pentru că tu nu poți vorbi despre alții, cu atât mai puțin să le judeci viața. El a ajuns unde a ajuns datorită lui taică-său. Tu ai ajuns la fel. În plus, tu ai o conștiință mult mai încărcată decât el ,fiindcă ai omorât trei oameni nevinovați și n-ai plătit nimic, în timp ce el, măcar, a plătit întreținerea și lansarea unor femei acum celebre și vedete și care poate ar dori să-i întoarcă serviciile.”

„E ultimul om care poate critica pe cineva.”

„Columbeanu e victima prostiei sale pentru că nu a știut să-și gestioneze averea. Huidu uită-te în ograda ta, nu ai dreptul să vorbești la adresa altei persoane, ai uitat că ai omorât trei oameni cu mașina? Noi n-am uitat fapta ta, nu-ți crapă obrazul de rușine sau nu ai constiință?”

„Să-și vadă bârna din ochiul lui, măcar ăsta nu a omorât pe nimeni.”

Vezi și: Șerban Huidu a refuzat o ofertă cu șase zero-uri. Motivul pentru care a „pierdut” câteva milioane: „Ăştia, care şi-au bătut joc de tata, să-şi pună pofta în cui!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: banca  blogg  criminal  imprumut  irinel columbeanu  public  Serban Huidu  ura 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel