Serghei Mizil a rupt tăcerea. De ce nu vorbește cu Monica Tatoiu de mai bine de 12 ani: „Am avut multe scandaluri cu ea. Acela a fost începutul”
Data actualizării:
Data publicării:
Serghei Mizil a dezvăluit motivele pentru care nu vorbește cu Monica Tatoiu de mai bine de 12 ani. Primul conflict a început în anul 2012, iar de atunci cei doi au avut numeroase altercații publice. Serghei Mizil nu s-a abținut și a mărturisit că femeia de afaceri pretinde că știe totul, fără a avea dovezi concrete, și a criticat-o pentru comportamentul contradictoriu pe care susține că aceasta îl are în diferite emisiuni televizate. 

În anul 2012, Serghei Mizil a avut un schimb aprins de replici în emisiunea „Happy Hour”, de la ProTV cu Monica Tatoiu. Femeia de afaceri a catalogat ca adulterină relația politicienilor Marian Vanghelie și Oana Niculescu-Mizil.

„A fost un interviu înainte de Crăciun în care Oana Mizil a fost întrebată dacă are o relaţie extraconjugală şi ea s-a uitat în ochii electoratului şi a spus că nu. Şi eu am minţit la viaţa mea, dar nu sunt om politic. Aici este vorba de morala politicienilor, cine fură azi un ou, mâine fură un bou”, spunea Monica Tatoiu.

În acel moment, Serghei Mizil a intervenit pentru a-i lua apărarea nepoatei sale, Oana Niculescu-Mizil. Dialogul nu a fost întocmai unul civilizat, însă, în ciuda limbajului colorat cu care a obișnuit publicul, disputa cu Monica Tatoiu a încheiat-o într-o manieră politicoasă.

„Pot să vorbesc şi eu? Nu mă lasă să vorbesc. Lăsați-mă și pe mine să vorbesc, că vă promit că după emisiune vă invit la mine la restaurant și vă las să îmi vorbiți 8 ore non-stop”, spunea Serghei Mizil.

Te-ar putea interesa și: Irina Margareta Nistor ne-a spus cine este cel mai bun actor român: „Cel mai izbutit, dar și care ne-a adus beneficii de imagine”

Te-ar putea interesa și: ”Pentru mine a fost o dezamăgire totală”. Karmen Herscovici, despre începuturile în lumea modei: Am făcut chestii nefăcute. Nu era ce avea omul pe harta mentală

Serghei Mizil a rupt tăcerea. De ce nu vorbește cu Monica Tatoiu de 12 ani: „Am avut multe scandaluri cu ea. Acela a fost începutul”

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Serghei Mizil a vorbit despre scandalul pe care l-a avut în urmă cu 12 ani cu Monica Tatoiu. El a declarat că afacerista pretinde că știe totul, fără a avea documente sau dovezi concrete. Deși recunoaște că încă din 2012 cei doi se contrazic în orice apariție televizată, Serghei Mizil a spus că ar îngropa oricând securea războiului cu femeia de afaceri.

„Am avut multe scandaluri cu ea. Acela a fost începutul. Ce îi reproșez ei este că ea știe totul. Frate, ai documente, ai tu ceva? Ea spune că știe ea. Acum mor de râs când o văd la televizor. Nu există domeniu în care să nu știe. Dacă te uiți la orice emisiunea, ea știe, dar ea nu știe că într-o emisiune ține cu unul, în alta ține cu altul. Ea îi încurcă.

Pe mine m-a enervat că Măruță m-a închis într-o cameră, să nu stau cu ea în platou. Eu mi-am dat seama după și m-am enervat. Dacă avem un dialog, nu stăm unul lângă altul? Cum adică mă închizi pe mine? Am prins-o în alt platou... dar nu am nimic cu ea. M-aș împăca cu ea, cu toate că m-a omorât în toate televiziunile. Bă, așa e ea până la urmă”, a spus Serghei Mizic, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de pe Kanal D.

Te-ar putea interesa și: Babasha a gătit alături de sora lui pentru jurații Chefi la cuțite. Artistul le-a făcut o surpriză Chefilor la filmările sezonului 14

Te-ar putea interesa și: Camelia Dumitrache, detalii picante despre relația lui Jador cu iubitul ei: „Să ai grijă de soră-mea că te mănânc”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete

Cine ar fi crezut! Ce a putut mânca Jador!

Jador a făcut mărturisiri emoționante despre viața sa.



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Captură video: YouTube/Vocea României

Jitaru Lavinia a făcut senzație pe scena de la Vocea României. Theo Rose s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap / Video

Cătălin Botezatu, sursa instagram

Cătălin Botezatu a rupt tăcerea! Câți copii are celebrul designer - Video

Captură video: YouTube/ Radu Tibulca. Sursă foto: Instagram/Karmen Simionescu

„Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Captură video: YouTube/Vocea României

Tudor Chirilă, săgeți către colegii săi la Vocea României. Horia Brenciu i-a dat Super Block când a auzit ce a spus: „Nu așa se face. Te rog foarte mult!” / Video

Captură Video - Vocea României PRO TV

Tânăra studentă din Cluj care l-a uimit pe Tudor Chirilă la Vocea României - Video




Cine ar fi crezut! Ce a putut mânca Jador!

Jador a făcut mărturisiri emoționante despre viața sa.

Xonia a răbufnit în lacrimi! De ce a fost scuipată, jignită

Cântăreața Xonia a relatat clipele de coșmar prin care...

pixel