Serghei Mizil și cartelul de droguri din Germania. Cel mai mare regret al său: „Probabil am distrus niște copii sau oameni”
Data actualizării:
Data publicării:
Serghei Mizil a făcut dezvăluiri șocante în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D - „40 de întrebări”. Serghei a ales să spună lucrurilor pe nume, iar mulți urmăritori au rămas uimiți de sinceritatea afaceristului.

Serghei Mizil a avut un trecut plin de încercări, născându-se în timpul comunismului, într-o familie a nomenclaturii, beneficiind și de foarte multe avantaje încă de mic. 

Recunoscând în trecut că nu i-a plăcut școala, dorind să facă bani de la o vârstă fragedă, Serghei Mizil este îndrăgit de foarte mulți fani, mai ales tineri, care îl consideră un etalon al succesului. 

Serghei Mizil a spus de multe ori lucrurilor pe nume, totul suprapus cu tonul său sarcastic și amuzant - făcându-l irezistibil pentru mulți urmăritori.

El s-a remarcat în presa românească prin declarațiile contradictorii cu așteptările sociale, mulți fiind de acord cu ce a spus Serghei de-a lungul timpului.

Cu aceeași onestitate ce-l caracterizează, Serghei Mizil a admis în emisiunea lui Denise Rifai că a făcut parte dintr-o rețea de trafic de droguri în timpul în care se afla în Germania. A făcut asta timp de un an jumătate, iar decizia de a se alătura unui cartel l-a făcut să aibă un regret pe viață. 

Youtube video image

Singurul regret din viața lui Serghei Mizil

Ce regretă cel mai mult Serghei Mizil este că, prin aportul pe care l-a avut în Germania, a făcut copii să intre într-o lume a drogurilor, chiar dacă indirect, prin vânzarea lor.

Nu a făcut niciodată închisoare, iar pontul i l-a dat un prieten de la vremea aceea, când i-a zis că trebuie să aibă grijă. 

Mai mult, Serghei Mizil a recunoscut că s-a și drogat, dar doar o singură dată, din constrângerea unui anturaj. El spune ulterior că nu i s-a părut o experiență memorabilă. Mai ales că se trezise cu sânge pe față.

 

„Am cochetat cu infracțiunile. Am făcut parte din cea mai mare bandă de traficanți de droguri din Hamburg. Îmi pare rău că am făcut asta, iubesc copiii”, a spus Serghei Mizil, în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.

„Cât timp ați făcut trafic?”, a întrebat Denise Rifai.

„Nu mult. E o chestie pe care o regret foarte mult, pentru că cea mai mare nenorocire, din punctul meu de vedere, mai ales că acum nu e controlată deloc în România, este ceea ce se poate întâmpla copiilor. Acum este cu pastile, noi aveam marfă mai elevată. M-am repezit ca boul din tendința de a face bani rapid. Nu îi faci niciodată din așa ceva, nu rămâi cu nimic. Datorită cunoștințelor mele, adică m-au tras înspre chestia aia, și mi-a părut rău că am făcut-o. S-au pierdut și toți banii, și tot. Am stat cam un an și ceva până ne-au prins autoritățile. N-am făcut închisoare, pentru că pe mine nu m-au prins cu nimic. Pur și simplu, pentru că la un moment dat mi-am dat seama ce se întâmplă. E o poveste lungă. Mi-a spus cineva că trebuie să am grijă.

O singură dată m-am drogat, iar din punctul meu de vedere nu e nicio șmecherie. Am băut și am tot băut, și mă tot împingeau să o fac. Dacă nu era un prieten de-al meu, cred că eram mort. M-am trezit cu fața în pernă, plină de sânge. Dacă nu deschidea ușa să intre să mă vadă, cred că eram mort. E singurul lucru pe care îl regret toată viața mea, că probabil am distrus niște copii sau oameni, indirect, nu de mâna mea, dar cu ajutorul meu”, încheie Serghei Mizil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel