Seria Harry Potter face progrese către micul ecran
Data publicării:
Populara franciză de filme este în curs de a fi adaptată într-un serial de televiziune și are aprobarea autorului lumii vrăjitorești.

Popularitatea Harry Potter nu a scăzut niciodată, mai ales pentru fanii care se cufundă complet în elementele fantastice ale seriei originale de cărți și filme.

Într-o eră a refacerilor, reasigurarea din partea autoarei britanice de 58 de ani, J.K. Rowling, are o mare importanță pentru cei care lucrează la acest serial. Aceștia speră despre colaborarea cu autoarea originală că va aduce confort fanilor care s-au îndrăgostit de poveste atât prin cărți, cât și prin filme.

În ciuda controverselor din jurul autoarei, Rowling rămâne implicată ca producător executiv.

CEO-ul HBO, Casey Bloys, confirmă că „ea va fi implicată... [A]mintim, suntem în afacerea Potter. Știți, serialul TV este nou și suntem entuziasmați de el. Dar suntem în afacerea Potter de 20 de ani. Așa că aceasta nu este, știți, o decizie nouă. Așa că suntem foarte confortabili”, notează Hollywood Life.

Dar alții nu au simțit la fel. Oamenii încearcă încă să îmbrățișeze lumea de care s-au îndrăgostit, dar încearcă să treacă la versiuni diferite care nu sunt legate direct de Rowling. 

Warner Bros. Discovery a confirmat că serialul va introduce o distribuție nouă, în timp ce va captura fidel esența lumii magice create de Rowling. Această abordare are ca scop să atragă atât fanii vechi, cât și o nouă generație de spectatori din întreaga lume. Membrii distribuției originale, inclusiv protagonistul, Daniel Radcliffe, au arătat sprijin pentru serial, apreciind decizia de a oferi o nouă interpretare.

„Cu siguranță nu îl caut în niciun fel. Dar le doresc, evident, tot norocul din lume și sunt foarte încântat să văd cum torța este transmisă. Dar nu cred că e nevoie să o transmit fizic,” a spus Daniel Radcliffe, care a fost odată unul dintre cele mai populare chipuri din lume, interpretându-l pe Harry Potter pe marele ecran.

Matthew Lewis, cunoscut pentru rolul său ca Neville Longbottom, a sugerat că ar fi interesat de noi roluri în cadrul serialului, sugerând o deschidere pentru a explora personaje dincolo de interpretarea sa iconică. Jason Isaacs, care l-a jucat pe Lucius Malfoy, chiar a glumit că ar interpreta rolul elfului de casă Dobby pentru a evita sesiunile lungi de machiaj.

Detalii despre cronologia oficială sunt în prezent necunoscute, dar echipa HBO țintește o lansare în 2026. Dezvoltarea serialului a început în 2021.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Captură video: YouTube/ theXclusive. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Mama Andreei Tonciu, deranjată de acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei: „A exagerat când a spus asta”

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

Mihai Mitoșeru, foto Facebook

Mihai Mitoșeru, iubește din nou: „ Am cunoscut o fată extraordinară! Păcat că...”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

Captură video: YouTube/La Măruță. Captură video: Instagram/Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”

Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook

Oana Lis a răbufnit: Mi-au zis că sunt o nenorocită care o să-l lase pe Vio la greu! Acum îmi spun că cerșesc. Nimeni nu cerșește de bine

Captură video: TikTok/Jador

Jador vrea să-și spargă și al doilea televizor? Cântărețul de manele a răbufnit în mediul online: „O să-l sparg și pe ăsta”




pixel