Sezonul 2 Masked Singer România începe astăzi. Pavel Bartoș: ”Avem 16 personaje care-și unesc forțele pentru a redefini divertismentul”
Data publicării:
Cel mai secretos show al momentului începe în această seară, de la ora 21:30, la PRO TV. Masked Singer România revine cu mai mult spectacol și mai multe măști sub care se ascund celebrități din toate domeniile. 

16 măști antrenate să-și arate calitățile și să-și ascundă identitatea se luptă în cel mai intens concurs al planetei. Sute de presupuneri, mii de posibilități, în singura competiție în care numele vedetelor este cel mai mare mister. Cine se ascunde sub mască? Aflăm începând de astăzi, în fiecare joi, de la ora 21:30. 

Mihaela Rădulescu, INNA, Horia Brenciu și Alex Bogdan, cei patru detectivi ai show-ului, vor încerca să deslușească fiecare indiciu pe care cele 16 personaje fantastice îl aduc în fața publicului. Albina, Fluturele, Muma Pădurii, Papagalul, Șaorma, Pufosul, Cameleonul și Bufnița sunt primele 8 măști care intră astăzi în show-ul Masked Singer România și vor face tot ce le stă în putere pentru a-i induce în eroare pe detectivi. 

”Avem 16 personaje care-și unesc forțele pentru a redefini divertismentul. Unele sunt gingașe, altele fioroase sau sensibile... ca Horia Brenciu, unele care vin de pe altă planetă sau din poveștile copilăriei. Toate luptă pentru cel mai valoros premiu din istoria competițiilor: trofeul Masked Singer!”, a spus Pavel Bartoș, prezentatorul emisiunii. 

În această seară, cei patru detectivi și Pavel Bartoș vor fi martorii unui moment uluitor, când una dintre măști va face un gest total neașteptat. Ce decizie va lua una dintre vedetele, imediat după momentul de pe scenă, vedem astăzi, în prima ediție Masked Singer România.  

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: alex bogdan  horia brenciu  Inna  masked singer  Mihaela Radulescu  Pavel Bartoș 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel