Sezonul Balanței 23 septembrie-23 octombrie 2022. „Punte între noi și ceilalți”. Intrarea Soarelui în Balanță pentru fiecare Zodie/ Ascendent. VIDEO
Sezonul Balanței se desfășoară între 23 septembrie și 23 octombrie și aduce în prim-plan intrarea Soarelui în acest semn al frumosului, al dorinței de armonie, dar și al negocierilor. Vom fi mai deschiși către ceilalți, vom încerca să căutăm și partea armonioasă a lucrurilor. 

Sezonul Balanței prezintă intrarea Soarelui în acest semn și dorința noastră de echilibru, însă și o oarecare doză de ezitare, mai ales având în vedere faptul că Balanța dorește să evite orice înfruntare pentru a menține pacea. 

Sezonul Balanței este cel care creează poduri, punți, căi de legătură între noi și ceilalți. În următoarea lună vom fi atenți la nevoile și dorințele interlocutorilor. Vom încerca să apelăm cât se poate de des la pace, la armonie și dreptate. De asemenea, vom fi mai dornici să participăm la evenimente: familiale, culturale/artistice sau profesionale. Preocuparea pentru situațiile de tipul win-win va scoate tot ce este mai bun din noi. Și să nu uităm că Sezonul Balanței este potrivit și pentru a scoate tot ce este mai bun în garderoba noastră. Sau de ce nu? Să o îmbunătățim, spune astrologul Daniela Simulescu. 

Semnele de Foc, Berbec, Leu, Săgetător, se vor putea manifesta pe placul lor în timpul Sezonului Balanței. De ce? Vor găsi public dornic să le asculte, să le valideze sau să le motiveze. În plus, le va mai pieri sentimentul acut de nerăbdare pentru că se vor simți în siguranță. Important este să nu stea prea mult în casă, să socializeze, să călătorească și să se preocupe de educația lor sau să acorde atenție dezvoltării personale.

Semnele de pământ vor fi preocupate de monetizare în Sezonul Balanței. Și asta pentru că vor fi expuse unor situații ce vor solicita nenumărate cheltuieli. Și cum în această perioadă, sunt îngrijorări pe plan financiar peste tot în lume, aceste semne își vor face multe gânduri, socoteli și analize. Taurii, Fecioarele și Capricornii vor trebui să își comunice așteptările, dorințele și necesitățile. Dacă nu, vor rămâne doar cu grijile. Dar dacă vor spune celor din jur de ce anume au nevoie, nu se va pune problema. Se vor găsi imediat resurse. 

Vă dați seama că semnele de aer, Gemeni, Balanță, Vărsător, vor fi cele mai avantajate de Sezonul Balanței, spune astrologul Daniela Simulescu. Vor primi o gură de aer, flexibilitate și un plus de creativitate. Libertatea de mișcare le va permite să se ocupe de mai multe proiecte în același timp, să găsească oamenii care să îi sprijine sau să aducă un plus de echlibru în anumite zone ale vieții lor. Chiar dacă se vor lovi și de clipe de evitare, nu se vor da bătute cu una cu două. Cum Soarele va face opoziție cu Jupiter, s-ar putea să avem de-a face și cu un exces în comportamentul lor, dar clar nu va fi unul dăunător. Ci mai degrabă menit să aducă motivație.

Semnele de apă, Rac, Scorpion și Pești, vor avea probleme în Sezonul Balanței. Se vor confrunta cu epuizarea resurselor, conflicte din cauza trecutului sau inflexibilitatea familiei. Vor înota în gol! De altfel, le-aș recomanda să facă un pas în spate, să nu își aglomereze programul și să stea mai mult pe acasă. Nu vor avea controlul absolut asupra vieții lor, vor lua greu decizii și vor deveni dependenți de ce le oferă ceilalți. Racii, Scorpionii și Peștii vor încerca să se facă frate cu dracu până vor trece puntea.

Previziuni pentru semne de FOC

Berbec/ Ascendent în Berbec

Soarele se duce în casa a 7-a și luminează relațiile personale, în special relația cu persoana iubită. Cei care sunt deja într-o relație au nevoie să depună mai mult efort în cadrul acesteia. „Trebuie să rețineți că nu mai este doar despre voi”, spune astrologul Daniela Simulescu.

Leu/ Ascendent în Leu

Soarele se mută în casa a 3-a și vă aduce într-o oază a comunicării. Casa a 3-a pentru voi e o casă plină de telefoane, laptopuri, tehnologie, dar și de mașini, drumuri, mici călătorii. Este o perioadă bună să vorbiți, să comunicați, să scrieți, să vă faceți publice gândurile printr-un blog, eventual.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Soarele se mută în casa a 11-a și le aduce Săgetătorilor multe evenimente, următorul pas, planuri importante, oamenii importanți. Pe vremuri se considera că această casa a 11-a este o casă a îngerului păzitor, printre altele.

Vezi toate previziunile pe astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Spectacola | Dată: 23 sep 2022, 14:53

Mihaela Rădulescu, foto Instagram

Mihaela Rădulescu, dezamăgită de prestația din dormitor a primului ei iubit: „Am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci și complexat”

Lidia Fecioru, captură video Youtube/ Ilinca Vandici

"Este aur pentru ficat". Lidia Fecioru, leacul pentru regenerarea celulelor hepatice

Irina Margareta Nistor, captură video Youtube

Irina Margareta Nistor, după ce Tim Burton a plecat cu „Wednesday” din România: „Avem câte o șansă și îi dăm cu piciorul de fiecare dată”  / EXCLUSIV

Sanda Ionescu, la Interviurile Spectacola

Ce cadouri își doresc ZODIILE? Astrologul Sanda Ionescu dezvăluie care sunt darurile cu care nu ai cum să greșești / VIDEO

Andreea Bălan, Dana Budeanu/ captură video Youtube, Instagram

Dana Budeanu o face praf pe Andreea Bălan: „Copiii vor cere despăgubiri la 18 ani” / VIDEO

Sursa foto: Iulia Sabbagh, argivă personală

Fiul cel mic al lui Christian Sabbagh, diagnosticat cu tulburare de spectru autist. Soția jurnalistului a intrat în depresie: „Îmi doream să se termine viața mea”/ EXCLUSIV

Sursa foto: Andreea Esca, Instagram

Andreea Esca, îndrăgostită de fiul unui actor celebru: „Primul iubit nu se uită niciodată. M-a iubit ani la rând”

Mirela Vasadi, foto Arhiva Personală

Mirela Vasadi, regrete la finalul lui 2022: „Alegerile greșite pe care le-am făcut, timp prețios irosit fără rost, niște suferințe inutile”

Paul Surugiu/ captură video Youtube

„Nu știu cum să scap de Fuego”. Drama prin care trece Paul Surugiu. Abia acum s-a aflat

Maria Lucia Hohan, foto Facebook

Maria Lucia Hohan rupe tăcerea, după ce a fost acuzată că și-a înșelat partenerul cu 10 bărbați: „Se prezintă denaturări grave de așa zise conversații și imagini, obținute ilegal”

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop rune 5-11 decembrie 2022, cu Mihai Voropchievici. Zodia protejată divin: „A câştigat pe toate planurile”

Sursa foto: Andreea Maria, Instagram

Maria Andreea și Vali Bărbulescu s-au logodit. Cum arată inelul de logodnă primit de artistă