Sfântul Ștefan 2022. Cele mai frumoase urări și felicitări pentru cei dragi
Data publicării:
Sfântul Ștefan 2022. Pe 27 decembrie 2022, creştinii îî sărbătoresc pe Sf. Ștefan, iar o mulţime de români îşi aniversează onomastica. Cu această ocazie, trimite-le celor dragi cele mai frumoase mesaje și urări. 

Îți urez din tot sufletul noroc, să îți găsești pacea și fericirea, să nu verși nicio lacrimă și să trăiești fiecare clipă astfel încât să nu regreți nicio secundă trecută! Cele mai bune urări de la mine.

Ștefan – Hai noroc și voie bună, Să petrecem împreună, C-astăzi este o zi mare, Și-i motiv de sărbătoare! La mulți ani!

De ziua ce-ți surâde-n prag / Și-i porți frumosul nume / Eu îți doresc tot ce-i mai drag / Și mai frumos pe lume! La mulți ani Ștefane!

Să ai puterea să faci lumea mai bună și să-i faci fericiți pe toți din jurul tău cu bunătatea, dragostea și frumusețea sufletului tău! La mulți ani dragul meu Ștefan!

La mulți ani! Sfântul Ștefan să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale, să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de familie și cei dragi!
Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămâna de soare, un an de iubire, un veac de sănătate și un mileniu de bani! La Mulți Ani!

Sper că sărbătoarea Sfântului Ștefan să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și succes!

Toate gândurile mele sunt la ține Ștefane! Îți doresc să ai o zi superbă și să fii înconjurată doar de iubire! La Mulți Ani!

Fie ca fiecare rază de soare care ajunge la ține să-ți aducă succes, fericire și prosperitate! La mulți ani!

Fie ca adierea vântului lin al acestei zile frumoase de iarnă să te mingie cu mirosul îmbietor al bucatelor alese iar sufletul să-ți rămână deschis către calea fericirii și împlinirilor mărețe! La Mulți Ani Ștefane!

Fiecare fulg de nea să îți aducă multă iubire în suflet, sănătate, admirația celor dragi și multe dorințe împlinite! La Mulți Ani Ștefane!

Sfântul Ștefan căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi, să-ți aducă liniște și pace și să nu lase că speranța să se stingă din sufletul tău! La mulți ani cu împliniri și numai cu momente frumoase în viitor!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multă sănătate, fericire și să ai numai de zile senine însorite! La Ani !

Pentru astăzi este o zi pentru , mă alătur eu celor ce- doresc din adâncul sufletului numai bine. La Ani cu ocazia

Fie ca din această zi Sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. Îţi doresc multă sănătate şi toate dorinţele să ţi se împlinească! La mulţi ani!

Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul ciocârliei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori!

La multi ani, Stefan! Asa cum soarele lumineaza pentru toata omenirea, asa si tu imi luminezi mie viata. Sa iti fie viata senina ca rasaritul de soare, iar sufletul mereu curat si tanar ca roua de pe flori. Iti doresc o zi de neuitat!

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alătur si eu celor care iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii, multa sanatate, iar Dumnezeu sa iti calauzeasca si sa oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine! La multi ani!

Iti urez din tot sufletul noroc, sa iti gasesti pacea si fericirea, sa nu versi nicio lacrima si sa traiesti fiecare clipa astfel incat sa nu regreti nicio secunda trecuta! Cele mai bune urari de la mine.

Stefania, sper că bucuriile să nu se termine, visurile să devină realitate iar calea vieţii să fie presărată cu flori si dragoste. La multi ani!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Homepage
Tagurile articolului:   mesaje  sfantul stefan  urari 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel