Sfaturile pe care i le-a oferit Florin Călinescu fiului său, înainte de deveni artist: „Încerc să fiu la fel și eu cu băiatul meu” / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Petru Călinescu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum și-a descoperit talentul artistic, dar și sfaturi a primit de la părinții săi.       

Petru Călinescu, fiul lui Florin Călinescu, a fost  invitatul Andreei Cercel, în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor” de la Spectacola și DC News, acolo unde a vorbit despre cariera de artist, dar și despre sfaturile pe care le-a primit de la părinții săi.

Petru Călinescu, despre sfaturile pe care l-a primit de la părinții săi

Petru Călinescu a recunoscut că părinții săi l-au susținut necondiționat în tot ceea ce și-a propus, fără să îi influențeze deciziile pe care a vrut să le ia. Actorul a mărturisit că a fost atras de partea artistică încă de mic copil, de când mergea cu părinții săi la spectacole. Atunci, Petru Călinescu și-a dat seama că vrea să meargă pe această cale și asta a și făcut. 

„În subconștient, cred că am știut că o să fiu artist, dintotdeauna. Au fost momente în viață când am pus muzica și teatrul pe locul doi, dar de fiecare dată, viața mi-a arătat că ar trebui să le pun din nou pe primul loc, ceea ce fac și acum. Părinții mei m-au expus, într-adevăr, și la partea aceasta, dar nu m-au forțat niciodată. Evident că am fost dus de părinți la lecțiile de pian, dar niciodată nu am simțit că sunt forțat într-o direcție, lucru pe care și eu acum, ca părinte, că sunt tăticul unui băiețel de cinci ani, încerc să fiu la fel și eu, adică să îl expun, dar nu să îl împing către un drum care, poate mi-ar plăcea mie să îl urmeze. Acest lucru s-a întâmplat și cu părinții mei. S-a întâmplat să îmi placă pianul, mi-a plăcut actoria, eram luat de mic în culise, când ai mei aveau spectacole și mi-a plăcut de mic. Se putea la fel de bine să nu îmi placă lucrul acesta și nu aș fi fost forțat pe drumul acesta. M-a fascinat să merg cu părinții, să mă implic. Îmi amintesc că eram puțin mai mare decât este băiețelul meu acum și stăteam în timpul spectacolelor în timpul decorurilor. Actorii jucau pe scenă și eu mă ascundeam la o jumătate de metru de scenă ca să fiu și eu văzut de public. Îmi plăcea teribil lucrul acesta, deci este clar că de mic am avut o atracție spre partea aceasta, a declarat Florin Călinescu, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Petru Călinescu: „La noi în familie mereu a existat atmosfera aceasta de libertate de a alege”

Petru Călinescu recunoaște că a avut cele mai bune exemple, iar sfaturile primite de la părinții săi l-au ajutat să fie omul de astăzi. Totodată, artistul a precizat că la el în familie tot timpul au avut dreptul de a alege. 

„Am avut un exemplu foarte elocvent, chiar în fața ochilor mei. Până la sfaturile date verbal de către părinții mei, am observat ce se întâmplă în meseria asta și cu ce se mănâncă și oamenii care se învârt în jurul acestei meserii, lucru care mi-a prins foarte bine la vârsta pe care o am. Sfaturile propriu-zise, întotdeauna am fost încurajat să am încredere în mine, nu am fost forțat să fac sau să nu fac ceva. La noi în familie mereu a existat atmosfera aceasta de libertate de a alege, ceea ce cred că este foarte important acum, la rândul meu, ca părinte”, ne-a mai spus fiul lui Florin Călinescu.  

 

Urmărește emisiunea integrală mai jos: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   cariera  parinti  petru calinescu  sfaturi 


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”




pixel