Shannen Doherty, în plină luptă cu cancerul, divorţează pentru a treia oară: „Din păcate, a simţit că nu i-a rămas altă opţiune"
Data publicării:
Shannen Doherty, una dintre protagonistele serialului ''Beverly Hills, 90210'', divorţează pentru a treia oară


Actriţa Shannen Doherty, una dintre protagonistele serialului TV "Beverly Hills, 90210", divorţează de cel de-al treilea soţ al ei, fotograful Kurt Iswarienko, informează site-ul revistei People.

Vineri, cunoscuta actriţă americană, în vârstă de 52 de ani, care a jucat şi în serialul "Charmed", a depus actele oficiale prin care solicită divorţul de Kurt Iswarienko, punând astfel capăt unei căsnicii ce a durat 11 ani şi jumătate.

 

Shannen Doherty, dezvăluiri cutremurătoare despre lupta cu cancerul: Am zile în care mă întreb "De ce eu?"

 

"Divorţul era ultimul lucru pe care Shannen şi-l dorea. Din păcate, a simţit că nu i-a rămas altă opţiune", a declarat agentul ei de presă, Leslie Sloane.

Potrivit documentelor depuse la tribunal şi consultate în premieră de site-ul TMZ, cuplul se despărţise încă din luna ianuarie. Shannen Doherty a cerut pensie alimentară şi i-a solicitat instanţei să nu îi acorde pensie alimentară soţului ei. Cei doi foşti parteneri de viaţă nu au copii.

Shannen Doherty şi Kurt Iswarienko s-au căsătorit în octombrie 2011. Actriţa americană a mai fost căsătorită de două ori: cu Ashley Hamilton, în perioada 1993-1994, şi cu Rick Salomon, în perioada 2002-2003.

Anunţul despre noul ei divorţ a fost făcut la mai puţin de o lună după ce actriţa le-a spus fanilor că "se simte minunat", la o convenţie dedicată serialelor TV din anii 1990 şi organizată în Hartford, Connecticut.

Vedeta americană şi-a petrecut ultimii ani luptând împotriva unui cancer mamar în stadiul 4.

Cum arată astăzi Brenda din Beverly Hills. Actrița a fost diagnosticată cu cancer în stadiu terminal: ”Acesta este ultimul meu vis”

Shannen Doherty a fost diagnosticată prima dată cu cancer mamar în 2015. Boala ei a intrat în remisiune doi ani mai târziu, însă a revenit în 2020 sub forma unui cancer în stadiul 4, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: International
Tagurile articolului: cancer  divort  shannen doherty 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai




pixel