Shaquille O'Neal a devenit VEGAN. Motivul pentru care a luat decizia de a renunța la carne
Data publicării:
Shaquille O'Neal, marele sportiv din Hall of Fame, a devenit vegan, exact la timp pentru playoff-ul NBA. Jucătorul de 2.16  metri și 140 de kilograme a decis să nu mai mănânce carne.

Shaquille O'Neal a discutat despre obiectivele sale de sănătate cu comediantul Rip Micheals la Slutty Vegan din Atlanta, unde a explicat, în cadrul emisiunii "Urban Eats and Treats", cum poate mânca alimentele sale preferate și, în același timp, să aibă grijă de corpul său. 

"Prietenul meu mi-a făcut cunoștință cu acest loc și este sănătos", spune Shaq în clip. "De exemplu, îmi plac cheeseburgeri, da. Dar felul în care îi gătește ea, pot mânca sănătos, dar tot mă simt ca și cum aș mânca prost."

"Pentru mine, dieta înseamnă pui, salată, friptură și pește. Dar eu sunt un tip care preferă burgerii, așa că atunci când vreau să simt gustul unui burger, când vreau să mă uit la un burger, să mănânc un burger, vin întotdeauna la Slutty Vegan."

Shaquille O'Neal și-a confirmat statutul de vegan

Când se află în Atlanta, el spune că se oprește la Slutty Vegan pentru a se răsfăța cu oximoronul care este junk food-ul sănătos. "Ori de câte ori vreau să trișez, vin aici și trișez", a adăugat Shaq.


Shaquille O'Neal este renumit pentru investițiile sale care l-au făcut unul dintre cei mai bogați sportivi din lume. El are o avere netă estimată la 400 de milioane de dolari, având legături cu mai multe francize alimentare, precum Auntie Anne's, Krispy Kreme și Papa John's. De asemenea, el deține o serie de restaurante fast-food Big Chicken.


În 2019, O'Neal și alți sportivi au devenit investitori și ambasadori pentru compania de producție de înlocuitori de carne pe bază de plante Beyond Meat. Lui O'Neal i s-au alăturat mai mulți jucători din NBA, printre care Chris Paul, Kyrie Irving, Harrison Barnes, Victor Oladipo, DeAndre Jordan, JaVale McGee și fostul jucător și antrenor al echipei LA Lakers, Luke Walton.


PETA  a cerut ca Shaquille O'Neal să adauge opțiuni vegane la restaurantul său

În februarie, membrii organizației People for the Ethical Treatment of Animals au organizat un protest în fața restaurantului fast-food Big Chicken al lui Shaquille O'Neal din Las Vegas. PETA a cerut ca O'Neal să aibă o opțiune vegană pentru "Big Chicken", potrivit Sportskeeda.

Președintele PETA, Ingrid Newkirk, a declarat pentru KSNV NBC Las Vegas:

"Până când nu va introduce o opțiune vegană, există un gol de mărimea lui Shaq în meniul Big Chicken. Cu campania noastră "Fight the Bite", PETA speră să înscrie clienții de partea păsărilor în "războiul puiului" și să le permită să își păstreze aripile".

O'Neal a fondat "Big Chicken" în 2018 și îl are în mai multe locații din Statele Unite. "Big Chicken" poate fi găsit în Glendale, California; Las Vegas, Nevada; și Rochester, New York.

 


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: International
Tagurile articolului: baschet  carne  restaurant  shaquille oneal  sportiv  vegan 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel