Sharon Stone spune că a avut 9 avorturilor spontane: Sănătatea femeilor, lăsată în mâinile ideologiei masculine, este sever subminată
Sharon Stone spune că a suferit nouă avorturi spontane – o experiență pe care o descrie drept o povară din punct de vedere fizic și emoțional.

Vedeta din „Basic Instinct” a dezvăluit acest lucru într-un comentariu care răspunde la o postare pe Instagram a revistei People, săptămâna trecută, centrată pe modul în care dansatoarea „Dancing With The Stars”, Peta Murgatroyd, a suferit mai multe avorturi spontane.

„Noi, ca femei, nu avem un forum pentru a discuta profunzimea acestei pierderi”, a scris Stone. „Am pierdut nouă copii din cauza avorturilor spontane”.

„Nu este un lucru mic, fizic sau emoțional, dar suntem lăsați să credem că este o problemă pe care trebuie să o suportăm, în singurătate și în secret, cu un fel de sentiment de eșec. În loc să primim compasiunea, empatia și vindecarea atât de necesare de care avem atâta nevoie”, a continuat aceasta.

„Sănătatea și bunăstarea femeilor, lăsate în grija ideologiei masculine, au devenit sever subminate, mai degrabă cu ignoranță, precum și violent opresive ca efort”, a adăugat ea.

Utilizatorii Instagram i-au mulțumit actriței în vârstă de 64 de ani pentru că a fost deschisă cu privire la povestea ei. „A fi capabil de a amplifica experiențele trăite ale femeilor este primul pas către crearea schimbării necesare”, a scris un utilizator.

Stone are trei fii adoptați, potrivit NBC News.

Într-un interviu din 2017, pentru postul de știri de divertisment Extra TV, ea a vorbit despre cum i-a fost dificil să ducă un copil la termen din cauza unei afecțiuni genetice a sângelui.

„Pot spune că am avut trei avorturi spontane la cinci luni și jumătate de sarcină și nimeni nu a avut nicio soluție pentru mine, legat de ce se întâmplă, de ce mi se întâmplă asta”, a spus ea, potrivit Insider. „Este devastator faptul că comunitatea medicală nu acordă atenția de care este nevoie”.

Curtea Supremă a SUA a eliminat, vineri, dreptul constituțional la avort, anulând hotărârea istorică Roe vs. Wade din 1973.

Utah este printre primele state care au interzis aproape toate avorturile, la doar câteva ore după decizia Curții Supreme din SUA, în timp ce Washington DC a fost declarat „oraș pro-choice” („pro-alegere”- împotriva interzicerii avortului). În Alabama au devenit interzise inclusiv avorturile care vin în urma violurilor și adulterului.

Avortul era deja ilegal în mai multe state din SUA sâmbătă, interdicțiile introduse la câteva ore de la anularea deciziei Roe v Wade, în timp ce orașele au izbucnit în semn de protest față de hotărârea de referință.

Curtea Supremă a SUA a abolit vineri dreptul constituțional la avort, la mai bine de 50 de ani după ce a fost consemnat, pentru a lăsa statele să decidă, în mod individual. În cele din urmă, acest pas este de așteptat să ducă la interzicerea avortului în aproape toate statele controlate de republicani, adică aproximativ jumătate din țară.

Citește continuarea pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: , Romina Băluță | Dată: 27 iun 2022, 13:03

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu radiază de fericire: ”Suntem împreună”. Fotografia care a emoționat fanii

Sursa foto: Monica Anghel, Facebook

Monica Anghel, cel mai prețios sfat primit de la mama sa: „Am o relație foarte apropiată cu ambii părinți”/ EXCLUSIV

Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman îi dă replica lui Marius Elisei, după acuzațiile aduse: ”Cu asta am încheiat definitiv orice discuție”

Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram

Câte mii de euro a cheltuit Mirela Vaida în Delta Dunării: ”Nu e ieftin, dar banii rămân în țară”

Descriere foto: Adrian Năstase, sursa facebook

Ce pensie are Adrian Năstase de la statul român. Fostul premier al României a recunoscut: "Cred că este foarte puțin"

Sursa foto: Mălina Avasiloaie, Instagram

Mălina Avasiloaie, primele declarații de când a devenit mamă: ”Am devenit o feministă convinsă”. Artista și soțul ei sunt în culmea fericirii / EXCLUSIV

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram

Vlăduța Lupău a născut: ”Știam că îți vei alege o zi binecuvântată”. Care este numele special pe care artista l-a ales pentru bebeluș

 Rică Răducanu, captură video PRO TV

Rică Răducanu muncește pe litoral, deși are probleme serioase de sănătate: Mi-a zis medicul:”Doar la morga mai trece!”

Sursa foto: Mioara Roman, Natașa Raab, Cornel Constantiniu, facebook/ colaj foto

Mioara Roman, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă și Cornel Constantiniu și Natașa Raab: „Pe Cornel l-au salvat operațiile”

Simona Săndulescu a fost găsită înecată în Lacul Morii. Artista a lăsat un bilet de adio: ”Viața a devenit insuportabilă”

Sursa foto: Vica Blochina și Irisha, instagram/ colaj foto

Vica Blochina, sărut pasional cu o fostă concurentă de la Survivor România. Fanii au rămas uimiți/ FOTO

Sursa foto: Oana Lis, Facebook

„E în scaun cu rotile” Oana Lis, noi informații despre starea de sănătate a lui Viorel Lis, la o săpămână după ce a fost internat într-un centru de recuperare