Shia LaBeouf, în lacrimi. Cum l-a salvat soția sa: „Nu meritam să am pe nimeni în viața mea, mai ales pe ea”
Data publicării:
Shia LaBeouf spune că soția Mia Goth l-a "salvat": "Mi-a dat speranță atunci când eram cu adevărat pe ducă.  A fost prezentă pentru mine într-un moment în care nu meritam să am pe nimeni în viața mea, mai ales pe ea", a declarat Shia LaBeouf pentru Jon Bernthal despre soția Mia Goth

Shia LaBeouf își amintește de momentul în care Mia Goth, acum soția lui, a apărut pentru el când simțea că nu mai are pe nimeni altcineva.

În timpul unui interviu cu Jon Bernthal pentru podcastul REAL ONES al acestuia din urmă, care a fost difuzat în septembrie, LaBeouf s-a emoționat când a povestit despre faptul că a fost într-un centru de dezintoxicare din Utah și, în timpul săptămânii familiei, a primit un apel video de la Goth, deși  cei doi erau despărțiți de ani de zile, potrivit People. 

"Mi-a salvat nenorocita de viață", a spus LaBeouf, în vârstă de 36 de ani, printre lacrimi. "A fost prezentă pentru mine într-un moment în care nu meritam să am pe nimeni în viața mea, mai ales pe ea".

Numind-o pe Goth, în vârstă de 28 de ani, "aleasa", actorul a meditat asupra naturii "iraționale" a iubirii, în sensul că a simțit că nu are nimic de oferit în schimb, recunoscând: "Este prima dată când am înțeles cu adevărat dragostea, pentru că nu aveam nimic de oferit".

"Ea mi-a dat speranță atunci când eu chiar mergeam pe vapori", i-a spus LaBeouf lui Bernthal, 45 de ani, despre Goth, cu care are o fetiță de 5 luni pe nume Isabel.


În timpul interviului de două ore în care a stat de vorbă cu Bernthal, LaBeouf a recunoscut, de asemenea, că a "rănit o mulțime de oameni", inclusiv o anumită femeie, și a precizat că a avut gânduri sinucigașe după ce anumite acuzații au devenit publice.

Conversația a avut loc la aproape doi ani după ce a fost dat în judecată de fosta FKA Twigs, care l-a acuzat de abuz fizic, emoțional și sexual.

 

"Am rănit-o pe acea femeie", a spus LaBeouf, fără să o numească pe FKA, în vârstă de 34 de ani. "Și, în acest proces, am rănit multe alte persoane, și multe alte persoane înainte de acea femeie ... Am fost o ființă umană care căuta plăcerea, egoistă, egocentrică, necinstită, lipsită de considerație și temătoare."

"Am dat-o în bară rău de tot. ... Am rănit o mulțime de oameni și sunt pe deplin conștient de asta. Și voi fi dator pentru tot restul vieții mele", a continuat el, adăugând că are o "listă lungă de oameni cărora trebuie să le fac amendamente".

De asemenea, actorul s-a referit la acuzatoarea sa ca la o "sfântă", spunând că aceasta "mi-a salvat viața" prin faptul că l-a tras la răspundere: "Dacă ea nu ar fi intervenit în viața mea și nu ar fi creat calea pentru ca eu să experimentez moartea ego-ului, aș fi avut o existență foarte mediocră sau aș fi fost mort de tot".

Actorul american Shia LaBeouf neagă acuzaţiile de abuz formulate de fosta iubită

FKA (numele real: Tahliah Barnett) a intentat un proces împotriva fostului LaBeouf în decembrie 2020, acuzându-l de abuz sexual, fizic și emoțional, precum și de faptul că i-a transmis cu bună știință o boală cu transmitere sexuală. O dată la tribunal a fost programată pentru 17 aprilie 2023, a relatat Rolling Stone în luna mai.

Deși LaBeouf a negat inițial acuzațiile, el a abordat recent problema FKA într-o scrisoare adresată Oliviei Wilde, publicată de Variety, în care a respins afirmația anterioară a regizoarei potrivit căreia aceasta l-a concediat din viitorul ei film "Don't Worry Darling".

"Neajunsurile mele cu Twigs sunt fundamentale și reale, dar nu reprezintă narațiunea care a fost prezentată", i-a spus LaBeouf lui Wilde, în vârstă de 38 de ani, în e-mail. "Există un timp și un loc pentru a aborda astfel de lucruri, iar eu încerc să merg într-o situație nuanțată cu respect pentru ea și pentru adevăr, de unde și tăcerea mea".

După ce a anunțat că a căutat tratament în urma acuzațiilor, LaBeouf a dezvăluit în scrisoare că a fost treaz timp de 627 de zile, referindu-se la ultimul an ca fiind "marea mea umilință".

Shia LaBeouf, părăsit de iubită, după ce fosta l-a denunțat pentru violenţă domestică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: International
Tagurile articolului: shia labeouf  sotie 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video




pixel