Silviu Mircescu a făcut senzație la „Vocea României” cu un moment de striptease surprinzător
Data publicării:
Actorul Silviu Mircescu a fost marea surpriză a serii la „Vocea României”. El a reușit să capteze atenția celor cinci antrenori printr-un moment neașteptat de striptease, lăsându-i pe toți fără cuvinte.

Noul sezon al emisiunii „Vocea României”, cu numărul 12, a debutat vineri, 13 septembrie, de la ora 20:30, aducând pe scenă voci surprinzătoare care au impresionat pe Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu, Theo Rose și Smiley. Printre cei care au urcat pe scenă s-a aflat și Silviu Mircescu, cunoscut din serialul „Clanul”.

Silviu Mircescu a avut un moment special la „Vocea României”, cântând piesa „You Can Leave Your Hat On” de Joe Cocker și oferind un spectacol electrizant în timp ce renunța la diverse articole vestimentare, demonstrând astfel o altă fațetă a personalității sale, una mai sensibilă decât rolurile dure cu care ne-a obișnuit: „Chiar dacă afișez masca asta de bărbat puternic și, așa cum sunt eu, cu tatuajele și cu fața asta a mea, pe interior sunt un om foarte sensibil”, a mărturisit actorul.

Te-ar putea interesa și: Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Diandra, după Insula Iubirii: „Vedem în timp cum se prezintă situația”

Deși este cunoscut mai mult ca actor, aceasta nu este prima dată când Silviu participă la „Vocea României”. În urmă cu 13 ani, în perioada studenției, el a încercat să-și facă loc în competiție, însă atunci nu a reușit să întoarcă niciun scaun. Acum, revenind pe scenă, și-a propus să depășească acea experiență și să impresioneze.

Te-ar putea interesa și: Carmen de la Sălciua, dezvăluiri despre fosta căsnicie: „Nu mă vedeam până la finalul drumului alături de el”

„Sunt un om fericit”

Competiția pentru a-l câștiga în echipă a fost acerbă între Smiley și duo-ul format din Theo Rose și Horia Brenciu, însă Silviu a decis să continue alături de aceștia din urmă.

Silviu Mircescu a vorbit și despre băiețelul lui, Tony, în vârstă de 4 ani: „Efectiv mi-a schimbat viața de când s-a născut. Sunt un om fericit. Înainte, de exemplu, aveam foarte multe probleme, foarte multe depresii. Mă gândeam la ce-i mai rău. Viața de artist: Ziua vesel, noaptea trist”, a declarat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram

Simona Gherghe nu s-a mai abținut. Adevăratul motiv pentru care a plecat de la Acces Direct. A recunoscut abia după 5 ani: „Am trecut prin niște perioade foarte grele”




pixel