Silviu Prigoană, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea primei soții: „Astăzi am fi reușit să o salvăm”
Data publicării:
Silviu Prigoană și-a deschis sufletul și a vorbit despre moartea primei sale soții. 

Silviu Prigoană a vorbit despre cea mai mare durere a sa. Recent, omul de afaceri a făcut dezvăluiri dureroase despre prima sa soție, mama celor doi fii ai săi, Silvius și Honorius.

Silviu Prigoană,despre moartea femeii pe care a iubit-o cu adevărat

Afeceristul a povestit în nenumărate rânduri că familia sa avea un trai decent și a fost nevoit să muncească din greu pentru a pune o pâine pe masă. Din nefericire, Silviu Prigoană s-a accidentat foarte rău și a rămas fără un picior, după ce s-a angajat întro fabrică. După această tragedie, afaceristul a trecut printr-o altă dramă, care l-a marcat profund. Mai exact, soția acestuia  a fost răpusă de o boală cumplită. 

„Prima mea soție a murit în 1994, când Honorius și Silvius erau mici. A avut o boală cumplită și în doar șase luni a plecat dintre noi. Am luptat mult atunci, dar n-am avut ce să fac. Partea de transplantologie atunci era în pionierat – nu se făcea așa ceva pe scară largă. Astăzi am fi reușit să o salvăm. Atunci nu am reușit să facem nimic”, a declarat în urmă cu mai mulți ani Silviu Prigoană pentru revista Tango

Cum a devenit Silviu Prigoană milionar

Invitat în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars, Silviu Prigoană a vorbit despre afacerea care i-a produs primul milion de lei. Afaceristul a speculat perioada de după Revoluție și, după ce s-a asociat cu încă un om de afaceri, a reușit să se îmbogățească. 


„Primul business pe care l-am făcut eu după Revoluție a fost prelucrarea cerealelor. Eu le transformam în alcool. Deci eu mi-am dat demisia de la fabrica unde lucram, am mers cu Ghiță, prietenul meu, și cumpăram trenuri întregi de cereale din sud, era la liber. Mergeam și cumpăram de la tot felul de depozite de astea mari de cereale. Le aveau strânse din 89 și în 90, în primăvară, am mers și am cumpărat de la ăia. Noi am mers și am luat un tren de cereale și l-am dus să îl facem alcool. Am făcut contract cu ICS Alimentara să vindem alcoolul la ăia și contract cu fabrica de alcool să ne prelucreze cerealele respective, să le ambaleze la sticle de jumătate. Atenție mare, nu la litru, și noi îl dădeam la ICS Alimentara la prețul de producție cu ambalaj returnabil. Noi câștigam 4 lei la litru plus lada, milioane de sticle și milioane de navete, genți de bani”, a declarat Silviu Prigoană la Antena Stars,  în emisiunea lui Dan Capatos.

Politicianul spune că elementul care a făcut afacerea atât de profitabilă a fost ambalajul returnabil, care i-a adus atunci venituri considerabile. 

”Garda Financiară a venit la noi imediat după ce s-a înființat, am fost vizați că era neregulă. Îți dai seama la milioanele pe care le făceam noi pe sticle. Că noi de acolo câștigam, pe sticle. Noi plăteam la fabrică prelucratul cerealelor și în contract aveam că ei ne dau cu ambalaj, în preț ne dădeau cu ambalaj. Aveam centrele de achiziții sticle și borcane, tiruri întregi pe zi, 2 lei sticla de jumătate, și erau foarte multe milioane de sticle de jumătate. Au fost foarte mulți bani”, a mai spus Silviu Prigoană,în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   deces  drama  silviu prigoană  sotie 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel