Simina Stroe, creatoare de conținut, pune la punct comentariile răutăcioase: „Vă rog frumos, nu mai scoateți din context!”
Data actualizării:
Data publicării:
Criticile din mediul online își primesc răspunsul! Simina Stroe, creatoare de conținut, explică care este diferența dintre viața din online și cea reală. Foarte mulți oameni consideră că le știu pe toate!

După ce a postat un sfat pe TikTok, creatoarea de conținut Simina Stroe a primit un răspuns dur din partea unui internaut. Dar lucrurile nu au rămas așa, iar Simina a explicat cum viața din online este total diferită de viața de zi cu zi. Din punctul acesteia de vedere, oamenii nu fac diferența între informația pe care o primesc pe internet și cursul real al vieții.

„Măi fată, tu dai lecții pe greșelile tale? Că nu înțeleg... O spui de parcă ai fi tu mare femeie inteligentă, dar 100% ai făcut ceea ce zici tu nouă să nu facem”, a fost comentariul primit de către Simina Stroe.

„Ceea ce vă trece prin cap nu este real.”

„Hai să lămurim o chestie. Ceea ce fac eu online este în online. Nu are legătură cu relația mea. Relația mea este privată, din câte ați observat. Eu nu vorbesc niciodată despre relația mea. Poate dau foarte mici detalii. Ceea ce se întâmplă online, se întâmplă online. Trebuie să faceți diferența. Dacă vreodată vorbesc din experiența mea, vorbesc din experiența mea de acum mulți ani, de lucruri pe care le-am învățat, nu de ceea ce se întâmplă în momentul actual. Trebuie să înțelegeți că pe TikTok sunt un om. În online sunt un om, iar în viața reală sunt alt om. Dacă la mine acasă sunt un om, aici sunt un alt om. Poate voi vă imaginați că dacă eu plescăi gumă aici pe TikTok și am personajul uneori, eu plescăi gumă și la mine acasă. Nu. Sunt niște chestii total diferite. Dacă vreți să învățați ceva din ce vă spun eu aici, este perfect. Dacă nu, și vreți să interpretați, să vă gândiți ce se întâmplă în viața mea... Oare eu fac ceea ce spun? Oare e cum spun? Oare e invers? Este fix problema voastră! Nu este nimeni dator să vă dea explicații, să vă vorbească despre viața lui personală. Dacă vrei să iei ceva bun de aici, poți să iei. Dacă nu, poți să treci mai departe și e ok. Dar se interpretează foarte tare cum că ce spun eu aici face parte din viața mea și că eu trec prin anumite lucruri când vorbesc despre ele. Nu, nu au nicio legătură cu viața mea privată. Viața mea privată mă privește doar pe mine, pentru că de aceea este privată. Vorbesc de lucruri despre care mă întreabă fetele. Știu ce au nevoie să audă fetele în momentul respectiv. Și de aceea fac anumite chestii. Vă rog frumos, cât se poate, să nu mai interpretați, să nu mai scoateți din context și să nu mai considerați ceea ce vreți voi să considerați. Adică, de fapt, puteți să o faceți. Dar de multe ori, ceea ce vă trece prin cap nu este real. Eu sunt una aici, una sunt la mine acasă. Și cum sunt la mine acasă, o să-i privească doar pe cei care mă cunosc, doar pe cei care sunt alături de mine. În rest, nu cred că este cazul”, a transmis Simina Stroe.

Întrebarea pe care nu le-o pune NIMENI creatorilor de conținut. „În fața telefonului, trebuie să par bine tot timpul!”

 

@simina.sss

 

♬ original sound - Simina Stroe

Care a fost motivul de la care au pornit acuzațiile?

Într-un videoclip pe TikTok, Simina Stroe le-a explicat următoarele: să nu se mute niciodată cu iubitul la ele acasă. De ce? Din punctul de vedere al Siminei, femeia caută siguranță. Dar își aduce bărbatul pe teritoriul ei, pe „șefia ei”. Dacă bărbatul are o casă în construcție, da, puteți sta câteva luni la el acasă, mai explică creatoarea de conținut. Dar altfel, sfatul este să vă mutați cu chirie. Femeia nu trebuie să fie masculină într-o relație, iar așa, când îți aduci partenerul în casa ta, preiei controlul relației. O să faceți doar cum spui tu. Însă creatoarea de conținut explică și de unde pleacă această nevoie de siguranță. Femeile își caută un iubit în tată. Și încearcă să-i transforme dragostea partenerului în una părintească. Tocmai așa, relația se va strica. Când vei vedea din partea iubitului dragostea pe care o căutai de la tată, te vei plictisi. Așa că vei trece la următorul și o vei lua de la capăt până nu îți rezolvi problema adevărată.

Albert NBN, despre consumul de substanțe interzise: „Nu mi se pare șmecherie! Te afectează douăzeci de ani!”

 

@simina.sss

 

♬ original sound - Simina Stroe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Alexandra Dumitru
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față




pixel