Simona Florescu, durere fără margini. Ion Dichiseanu îi apare mereu în vis: „Comunicarea există și ea îmi dă certitudinea că există viață dincolo de moarte”
Simona Florescu, fosta soție a lui Ion Dichiseanu, spune că marele artist îi apare frecvent în vise.

Ion Dichiseanu a murit pe 20 mai, la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală. În ultimele trei luni de viață, regretatul actorul a fost internat în spital din cauza unei infecții care i-a cauzat o pneumonie bilaterală. Moartea acestuia a lăsat multă durere în urmă. Familia, prietenii, dar și cei care l-au apreciat pe actor, au fost șocați la aflarea cumplitei vești. 


Ion Dichiseanu și Simona Florescu au fost căsătoriți 22 de ani, iar în 2009 au decis să divorțeze. Chiar dacă au mers pe drumuri separate, cei doi au rămas în relații bune de dragul fiicei lor, Ioana. La două luni de la decesul marelui actor, Simona este îngenuncheată de durere și nu poate trece peste pierderea omului iubit.

Femeia a povestit, în lacrimi, că maestrul Dichiseanu îi apare frecvent în vise.


 „Eu nu cred că iubirea se termină vreodată, ea se transformă. L-am visat, iubirea nu s-a terminat. Dacă aș începe să povestesc, ar zice lumea că sunt nebună. Comunicarea există și ea îmi dă certitudinea că există viață dincolo de moarte! Dacă mie îmi spunea anul trecut cineva că se va întâmpla ceva cu Dichi anul acesta, nu-l credeam. Era un om în putere, foarte bine”, a povestit Simona Florescu în emisiunea „Exclusiv Vip”, de la Prima TV.

 

Simona Florescu și Ion Dichiseanu s-au cunoscut în 1985, la Galați, în timpul unui concurs de interpretare. Simona Florescu, o tânără de doar 19 ani, s-a îndrăgostit la prima vedere de maestrul Dichiseanu, care avea 54 de ani la acea vreme. Doi ani mai tîrziu, cei doi își oficializau relația. Căsnicia a durat 22 de ani,  cu bune și cu rele, dar mai ales cu multă dragoste pentru fiica lor Ioana. Tot Ioana este și cea care i-a făcut pe părinții ei să-și poarte o dragoste necondiționată chiar și după divorț. 


În 2009, Ion Dichiseanu și Simona divorțau. Fără regrete, așa cum spune acum artista, care a reușit să termine o melodie pe care i-a compus-o fostului soț în urmă cu un an. 

 „Nu am regrete! Chiar și faptul că m-am căsătorit cu Dichii și era o diferență de vârstă foarte mare între noi, nu am regrete. Am scris versurile unei melodii pentru Dichi. Am făcut acestă melodie de un an și tot încercam să-i fac versurile. Rămăsese așa, nu-mi ieșea ultima strofă. Am făcut-o abia după ce a murit el. Sună așa: “, a mai spus aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Veronica Mavrodin | Dată: 31 iul 2021, 08:29

Cum știi dacă ai depresie. 11 semne la care să fii atent

Depresia, cauze, simptome, tratament. Cum știi dacă...


Sursa foto: Carmen Harra, facebook

Carmen Harra, despre cum îți poți afla data morții și cum o poți schimba: „Oricine poate să o afle, sunt anumite calcule....”

Sursa foto: Bianca Drăgușanu, instagram

Bianca Drăgușanu, despre femeile mici de înălțime: „Mie mi se pare că dacă nu ești înaltă, nu ești om”

Sursa foto: Cătălin Botezatu, Instagram, Carmen Iohannis/ Foto:Agerpres

Cătălin Botezatu critică ținuta purtată de Carmen Iohannis la funerariile Reginei: ”E inadmisibil!”

Theo Rose, Anghel Damian, captură video Youtube/ Codin Maticiuc

Theo Rose și Anghel Damian, prima apariție împreună: „Mi s-a schimbat viața cu totul”

Claus Iohannis și Carmen Iohannis/ Foto:Agerpres

Carmen Iohannis, gafă la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Prima Doamnă a României a fost taxată imediat

A murit Iosif Zilahy, fostul soț al Mioarei Roman. Catinca Zilahy, mesaj sfâșietor

Captură video YouTube

Funeraliile Reginei Elisabeta a II-a: Video emoționant cu momentul în care câinii reginei își iau adio de la suverană, pentru ultima oară

 Rică Răducanu, captură video PRO TV

Rică Răducanu, despre boala incurabilă cu care a fost diagnosticat. Dezvăluirile șocante ale fostului sportiv: ”Doar la morga mai trece!”

Sursa foto: Neti Sandu, Instagram

Cum ar reacționa Neti Sandu dacă ar fi concediată de la Pro TV: „Dacă mă dau afară..”

Bianca Drăgușanu/ Captură video Youtube, theXclusive

Bianca Drăgușanu, despre conflictele cu alte femei: „M-am mai ciufulit și eu”

Mugur Mihaescu, foto Facebook

Mugur Mihăescu, revoltat din cauza facturilor la energie electrică: „Noi suntem sclavi”

Minodora și mama ei, Captură foto Vorbește Lumea, Pro Tv

Minodora, în doliu. Mama artistei s-a stins din viață: „A fost bolnavă, nu a mai rezistat”