Simona Gherghe, moment emoționant. Vedeta se desparte pentru prima dată de copiii ei: „Am plâns în seara asta. Vine cu anxietate”
Data actualizării:
Data publicării:
Simona Gherghe are o strânsă legătură cu copiii săi. Vedeta este pusă într-o situație dificilă, având în vedere ce urmează să facă cei doi micuți.

Simona Gherghe este una dintre cele mai celebre prezentatoare TV și se bucură de o bună reputație în rândul oamenilor din public. Ea este căsătorită cu Răzvan Săndulescu, consilier politic, și au o fericită poveste de dragoste încă din 2013. Cei doi au și copii, un băiețel și o fetiță. Simona Gherghe încearcă să-și țină la curent fanii prin declarații publice, video sau text, pe rețelele de socializare. Fiind o familistă convinsă, Simona îi ține la curent pe fanii săi și în legătură cu copiii săi, față de care arată cea mai mare îngrijorare când se îmbolnăvesc sau când trec prin momente mai dificile.

Vezi și: Simona Gherghe, primele declarații după ce și-a rupt o coastă, pe pârtia de ski. Cum se simte vedeta: „M-au luat durerile foarte tare”

Vezi și: Simona Gherghe, ajunsă în culmea disperării. Problemele de sănătate se țin lanț de familia vedetei

Este îngrijorată cu privire la copiii săi

Celebra prezentatoare TV a transmis fanilor că este anxioasă cu privire la Summer School-ul la care vor participa copiii săi. Principala problemă este că aceștia vor fi în locuri diferite. Vedeta recunoaște și că cei doi copii au încheiat un capitol în viața lor, și anume, că au terminat grădinița.

„Sunt după un weekend plin, plin, cu o groază de ieșiri cu Ana și Vlad. Inima îmi dă pe-afară de emoții, pentru că, de mâine, amândoi vor fi la Summer School.

Doar că… în două locuri diferite, doua locuri noi pentru amândoi. Îi pregătim pentru toamnă, când Ana va începe școala, iar Vlad schimbă grădinița. Noi începuturi, noi emoții. Știu ca și ei le simt, emoția aia amestecată cu nerăbdarea, știu că o să le fie greu la început, dar mai știu că Ana si Vlad sunt mai puternici decât mine în clipa asta. Simt ca s-a închis un capitol, cu terminarea grădiniței, și orice început vine cu un strop (sau mai multe) de anxietate.”, a scris Simona Gherghe în mediul online.

Vezi și: Simona Gherghe rupe tăcerea. De ce a plecat prezentatoarea TV de la cârma emisiunii „Acces Direct„: "Cumva ăsta a fost pretextul"

Vezi și: Simona Gherghe, despre provocările vieții de mamă: „Nu ai cum cu copii mici”

Se ține tare

Vedeta admite că a plâns cu o seară înainte de plecarea acestora, având în vedere că în față îi așteaptă o vacanță de vară lungă. Ea le transmite tuturor care se regăsesc în această situație urări de bine, sugerând că simpatizează mai ales cu toate mamele din această situație. Ea va încerca să se țină tare, mai ales în momentul despărțirii temporare.

„Am plâns puțin în seara asta, după ce i-am culcat, dar știu că o sa fiu tare mâine și o să-i strâng în brațe cu toată iubirea, așa cum fac mamele și o să-i asigur că va fi bine. O îmbrățișare pentru toți cei care se pregătesc de un nou început! Pentru cei care pășesc pe un drum nou. Va fi bine!”,   a mai spus Simona Gherghe.

Vezi și: „M-a lovit cu pumnul în spate”. Simona Gherghe, episod traumatizant în copilărie. Abuzuri fizice ale antrenorilor au făcut-o să renunțe la gimnastică: „Tot ce-a urmat a fost un coșmar”

Vezi și: De ce a lipsit Simona Gherghe din cadrul emisiunii de pe Antena 1: „În viață sunt momente în care trebuie să alegi”. Gabriela Cristea i-a luat locul

Vezi și: Simona Gherghe, traumatizată după nașterea fetiței sale. Ce a mărturisit vedeta: „Realitatea m-a lovit în plin”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: copii  razvan sandulecu  simona gherghe 



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față




pixel