Simona Gherghe, noi probleme de sănătate. Prezentatoarea nu știe ce să mai facă: „E o poveste care se tot repetă”
Data publicării:
Simona Gherghe se confruntă cu noi probleme de sănătate. 

Simona Gherghe pare că nu traversează cea mai bună perioadă, în ultimul timp. După ce doar în urmă cu câteva zile îndrăgita prezentatoare anunța faptul că fiul ei se confruntă cu probleme de sănătate, acum aceasta are câteva probleme care nu o mai lasă de câteva zile. Toate simptomele cu care se confruntă au venit în repetate rânduri după ce a fost infectată cu COVID-19, susține Simona Gherghe, care nu mai știe ce leac să urmeze, pentru a se face bine. În acest sens, vedeta le-a cerut sfatul fanilor săi, în mediul online, întrucât aceasta a apelat deja la toate trucurile pe care le știa. 

„Eu, după cum îmi simțiți vocea, sunt răgușită de câteva zile și mă doare foarte tare gâtul. E o poveste care se tot repetă de când am avut prima dată COVID, în luna februarie și cred că am rămas cu o sensibilitate. Cert este că, de fiecare dată când răcesc, pățesc treaba asta cu gâtul, cu durerile și cu răgușeala. Sunt convinsă că v-ați confruntat și voi cu asta așa că spuneți-mi cum procedați, ce luați, ca să fiți bine.”, a povestit Simona Gherghe, pe Instagram.

VEZI și: Simona Gherghe, revoltată de mizeria pe care a găsit-o într-un mall din Capitală: „Toalete mizerabile și aproape mereu fără săpun la baie”

Fiul Simonei Gherghe s-a confruntat și el cu probleme de sănătate

Simona Gherghe nu este singura din familia sa care este acaparată în această perioadă de problemele de sănătate. Vedeta a trecut prin momente dificile și în urmă cu câteva zile, când fiul ei s-a confruntat cu o viroză de sezon extrem de severă. Prezentatoarea s-a arătat a fi cu adevărat devastată de starea fizică a lui Vlad, care se simțea extrem de rău și care nu se putea opri din tușit.

„Off, tare greu e când îl văd așa, cu tusea asta groaznică. Cu gândul la toate mamele care sunt alături de puii lor, cu viroza asta urâtă rău...Sunt pline spitalele. Să fiți sănătoși!”, a scris Simona Gherghe, într-un Instastory.

Citește și: Simona Gherghe, în doliu: „Mi se rupe sufletul. Nu avem curajul să le spunem la copii”

Cum menține prezentatoarea echilibrul între viața de familie și carieră

Chiar dacă are o carieră care o solicită la maximum, Simona Gherghe trebuie să-și facă în fiecare zi timp și pentru cei doi copii ai săi. Vedeta mărturisea în urmă cu ceva timp faptul că ea și soțul ei nu au angajat o bonă, încercând să se ocupe pe cont propriu de creșterea celor mici. Așadar, fie că este vorba de a duce micuții la școală sau de a traversa împreună cu ei aceste momente grele, vedeta de la Antena 1 este necondiționat alături de ei, susținându-i la orice pas. Aceasta a recunoscut faptul că apelează la ajutorul bunicilor doar în momentul în care cei doi îndrăgostiți au nevoie de un moment romantic, în doi. 

„Când suntem la muncă, cei mici merg la grădiniță. Nu mai avem ajutor constant de ceva vreme. Ne mai ajută bunicii, uneori, când mai vrem să respirăm. Dar, în rest, suntem doar noi doi cu Ana și cu Vlad.”, a declarat în trecut Simona Gherghe, potrivit Fanatik.

Simona Gherghe a jignit o concurentă din emisiunea „Mireasa”. Fanii au criticat-o aspru / VIDEO


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: covid  familie  probleme de sanatate  simona gherghe 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel