Simona Gherghe, reguli stricte pentru copiii ei: „Altfel va fi haos”. Ce nu au voie să facă Ana și Vlad
Data publicării:
Simona Gherghe a vorbit despre educația pe care le-o oferă copiilor ei. 

Simona Gherghe este mămica a doi copii superbi. Vedeta petrece extrem de mult timp alături de Ana și Vlad și se implică 100% în educația și creșterea lor. Mai mult, spre surprinderea tuturor, tot vedeta este și partea mai strictă a familiei. Chiar dacă îi iubește pe cei mici extrem de mult, Simona Gherghe este de părere că aceștia trebuie să știe ce înseamnă disciplina, astfel încât să aplice aceste reguli și în diverse comunități în care merg, precum e grădinița. 

”La capitolul năzbâtii, nu pot spune că au făcut mare lucru. Se mai ceartă, se mai păruiesc între ei. Lucruri din acestea care știu ei că mă supără pe mine. Au mai spart obiecte, dar nu poți să te superi pe ei. sunt copii, sunt mici și când vin așa cu mutrița și spun – Mami, îmi pare rău! Nu am vrut! – uiți tot, ce să faci.

Eu sunt cea autoritară în familie, pentru că cei mici trebuie să știe și de o anumită disciplină. La vârsta aceasta este importantă rutina, sunt importante și regulile și trebuie să ne ținem de ele pentru că altfel va fi haos.

Dacă nu ar mai ști de nicio regulă le-a fi mai greu și la grădiniță și la școală. De aceea vreau să respecte anumite reguli care țin de alimentație, care țin de igienă, de programul lor de somn”, a afirmat Simona Gherghe, potrivit Fanatik.

VEZI și: Simona Gherghe, de urgență la medic: „Se poate transforma într-un episod grav...”

 

Simona Gherghe, o gospodină desăvârșită

Chiar dacă are o carieră care îi solicită foarte mult timp, Simona Gherghe își găsește în fiecare zi timp pentru a le găti celor mici. Vedeta se axează pe mâncăruri simple, dar și delicioase, care au devenit, în timp, preferatele lui Vlad și ale Anei. 

”Când pot să le gătesc, mai ales în weekend, da mâncăm mâncare gătită în casă, lucruri care știu că le plac. De exemplu, ei iubesc spaghetele, le fac ciorbe. Dimineața le fac omlete, frigănele. După-amiaza mănâncă la grădiniță, seara le prepar la cină ce se poate: mămăligă cu brânză și smântână, sandviciuri.

Nu mai sunt atât de strictă ca atunci când erau mici când eram disperată ca toată mâncarea să fie bio, dar am totuși grijă și acum să existe un echilibru în dieta lor. Nu mănâncă atât de mult dulce cât și-ar dori ei, dar le-am explicat și acolo că asta ține tot de sănătatea lor și de sănătatea dinților, și au înțeles”, a mai spus celebra prezentatoare de la Mireasa, potrivit sursei citate. 

Simona Gherghe, revoltată de mizeria pe care a găsit-o într-un mall din Capitală: „Toalete mizerabile și aproape mereu fără săpun la baie”

 

Fata vedetei, implicată în foarte multe activități extrașcolare

În același timp, vedeta și soțul ei trebuie să se împartă și între activitățile pe care fetița lor a ales să le practice. Chiar dacă Simona Gherghe vede că cea mică este epuizată, ambiția e mai presus de orice, astfel încât Ana nu vrea să renunțe la nicio activitate.

”Ana a vrut să se înscrie la aproape toate grupurile de la grădiniță. Ne-am trezit că are și două cluburi pe zi, ceea ce este foarte mult. A vrut și la tenis, a vrut și la înot, și la balet, și la cooking, și la științe și la engleză suplimentar, la teatru.

Și este epuizată, dar nu vrea să o retrag de pe nicăieri. Vlad fiind mai mic, abia îl împrietenim cu înotul și o să urmeze schiul”, a mai adăugat vedeta de la Antena 1.

Citește și: Mirela Vaida: „Multă lume mă acuză că eu nu fac nimic”. Cum arată viața prezentatoarei TV, dincolo de celebritate / EXCLUSIV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: copii  educatie  familie  simona gherghe 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă




pixel