Simona Gherghe, terifiată de război: Îmi este foarte teamă
Simona Gherghe și-a arătat îngrijorarea cu privire la războiul dintre Ucraina și Rusia.

Simona Gherghe și-a manifestat îngrijorarea, cu privire la situația din Ucraina, pe rețelele de socializare. Prezentatoarea TV s-a arătat a fi foarte marcată de evenimentele care se întâmplă acum în țara vecină, ba chiar a pus și faptul că îi este teamă de cum vor acționa rușii în continuare. Mai mult, vedeta face un apel, spunând faptul că ucrainenii merită mai mult ajutor, ajutor pe care România l-ar putea oferi, dar cei care dețin puterea nu se străduiesc suficient.

"Sunt foarte marcată de imaginile pe care le-am văzut din Ucraina, de fotografii și de realitate absolut îngrozitoare care se întâmplă la câteva sute de km de România și sunt revoltată. Mi se pare că nu-i ajutăm suficient pe acești oameni din Ucraina, nu noi, ci cei care ar putea s-o facă. Este absolut îngrozitor și îmi este foarte teamă. De abia acum mi-e teamă. Mi-e foarte clar acum că rușii nu au limită, sunt niște barbari și este atât de nesigur totul. Vă sfătuiesc să vă informați și să priviți ce s-a întâmplat. Nu putem să ne facem că lucrurile acestea nu există. Mă rog pentru cei din Ucraina, mă rog pentru noi, să fie pace.", a spus Simona Gherghe pe instastory.

"Mă simt îngrozitor"

Imaginile cele mai recente din Ucraina, care au înfățișat masacrul din Bucha, au fost și motivul pentru care prezentatoarea TV a căzut în această stare îngrozitoare, după cum chiar ea declară. Simona Gherghe se simte vinovată, din cauza faptului că ea își desfășoară toate activitățile zilnice conform dorințelor și bunului plac, în timp ce vecinii noștri trebuie să treacă prin asemenea lucruri.

"Instagramul e foarte cosmetizat, unde vezi mereu lucruri frumoase, dar este un loc în care trebuie să vorbim și despre lucruri reale. După ce am văzut ce s-a întâmplat la Bucha, aproape că-mi era jenă să mai fac ceea ce făceam în mod normal, să mă uit la televizor sau să mănânc sau să mă bucur de liniștea asta a noastră. Realmente mă simt îngrozitor. În starea asta sunt de ore bune. Mă scuzați, dar uneori este despre asta și Instagramul", este mesajul postat de Simona Gherghe pe contul ei de Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Andreea Cercel | Dată: 05 apr, 15:13

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Captură video Youtube/ Vorbește lumea

Adela Popescu, gestul pe care îl face în fiecare vacanță all inclusive: „Mi-e rușine să spun”

Sursa foto: Carmen Harra și Delia, facebook/ colaj foto

Carmen Harra, dezvăluiri neașteptate despre sarcina Deliei, după ce i s-a prezis că va avea o fiică: „Îi este frică să nu se întâmple ceva dacă face acest copil”

Sursa foto: Captură video/ Antena 3

Băutura MINUNE care curătă ficatul. Lidia Fecioru: „Se bea doar nouă zile”

Carmen Harra, foto Facebook

Divorțurile „anunțate” de Carmen Harra. Clarvăzătoarea a prezis destrămarea unor cupluri celebre: „Relația asta devine abuzivă și o să se termine foarte prost”

Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."

Sursa foto: Carmen Iohannis, Facebook

Gafa vestimentară uriașă făcută de Carmen Iohannis la dineul NATO. Cum a fost poreclită Prima Doamnă

Sursa foto: Delia, instagram

Delia Matache, martoră la tragedia din Alpii italieni, Dolomiti. Mai mulți oameni au fost uciși de o avalanșă: "Sfatul meu e ca pasionaţii de munte să..."

Sursa foto: Brigitte Pastramă, Instagram

Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte Sfăt: ”După ce se mai calmează lucrurile atunci...”

Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, îngropat în datorii. Soțul Corneliei Catangă se confruntă cu probleme financiare: ''De unde să plătesc?”

Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K

Doliu în lumea muzicii populare. O mare artistă s-a stins din viață: „Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul unde drepții se odihnesc!”

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare